Αθλητισμός

Γουαναμέικερ: “Αυτό που ζω ήταν πάντα το όνειρό μου”

Γουαναμέικερ: “Αυτό που ζω ήταν πάντα το όνειρό μου”
Ο Μπραντ Γουαναμέικερ προσπαθεί να καθιερωθεί στο ΝΒΑ.

“Ζω το όνειρό μου” δήλωσε σε συνέντευξή του, o γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, Μπραντ Γουαναμέικερ.

Ο Αμερικανός αποκάλυψε ότι συμφώνησε με την νυν ομάδα του στη διάρκεια των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η περίπτωσή του εξετάστηκε σοβαρά από τον Ντέιβιντ Μπλατ για τον Ολυμπιακό.

Στην Ευρώπη ήταν ένας από τους κορυφαίους γκαρντ, ήταν ένας περιφερειακός που μπορούσε να παίξει σε δύο θέσεις και να κάνει σε πολύ καλό βαθμό αρκετές δουλειές στο παρκέ.

Ο Μπραντ Γουαναμέικερ προσπαθεί να καθιερωθεί και στο ΝΒΑ μετά τις καλές χρονιές στη EuroLeague με τη Μπάμπεργκ, τη Νταρουσάφακα και τη Φενέρμπαχτσε.

Σε συνέντευξή του στο boston.com, ο Γουαναμέικερ αποκάλυψε πως τα προηγούμενα δύο χρόνια μίλησε με αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, πριν εξηγήσει πως συμφώνησε με την ομάδα της Βοστώνης στη διάρκεια των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο.

Ο Ντάνι Έιντζ, το αφεντικό των Σέλτικς, του έστειλε ένα μήνυμα και του είπε πως ήταν έτοιμος να τον βάλει στο ρόστερ, όμως ο Αμερικανός κράτησε χαμηλά το κεφάλι.

“Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, όμως ταυτόχρονα υπήρχε και μια αμφιβολία. Είχα βρεθεί ξανά στο ίδιο σημείο, τα είχα ακούσει όλα αυτά” σχολίασε και συνέχισε: “Πάντα πίστευα πως ήμουν έτοιμος, κοιτάζοντας όμως πίσω, δεν ήμουν. Φέτος έπαιξα απέναντι στους Σίξερς, μεγάλωσα υποστηρίζοντας αυτή την ομάδα. Μπήκα στο ματς, έβαλα το πρώτο μου καλάθι και είπα στον εαυτό μου ‘είσαι όντως εδώ’.

Πηγαίνεις στην Ευρώπη, πιστεύεις ότι θα μείνεις για πάντα εκεί, όμως σε παρακολουθούν. Λίγοι γυρίζουν σε αυτή την ηλικία, όμως πρέπει να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι. Αυτό που ζω ήταν πάντα το όνειρό μου”.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο Γουαναμέικερ δεν έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες.

Έχει παίξει σε εννέα αγώνες και σε 7.7 λεπτά έχει 3.3 πόντους με 53% στα δίποντα, 43% στα τρίποντα, ένα ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments