Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Μπάτε: “Τελικός” με φόντο την πρόκριση

ΠΑΟΚ – Μπάτε: “Τελικός” με φόντο την πρόκριση
ΠΑΟΚ - Μπάτε: Νίκη δική του και ήττα της Βίντι από την Τσέλσι θέλει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε μέσα στην αποστολή του «δικεφάλου» τον Πέλκα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του

ΠΑΟΚ – Μπάτε: Το Ευρωπαϊκό του κοστούμι φοράει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, με τον Δικέφαλο να περιμένει και την ήττα της Βίντι από την Τσέλσι, ώστε με πιθανό τρίποντο να πάρει την πρόκριση αυτός, μέσω της τριπλής ισοβαθμίας στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε μέσα στην αποστολή του «δικεφάλου» τον Πέλκα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Καρέλης, Ελ Καντουρί, Χατσερίδης και Κίτσιου από την αναμέτρηση, καθώς κόπηκαν (τιμωρημένος είναι ο Χατσερίδης). Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκας, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Από την άλλη, οι Λευκορώσοι βρίσκονται από το Σάββατο (8/12) στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησαν μία… μίνι προετοιμασία, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την σημερινή αναμέτρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments