Ελλάδα

Λαθραία τσιγάρα Θεσσαλονίκη: Εξι συλλήψεις

Λαθραία τσιγάρα Θεσσαλονίκη: Εξι συλλήψεις
Λαθραία τσιγάρα Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3.500 πακέτα τσιγάρα και 273 συσκευασίες καπνού.

Λαθραία τσιγάρα Θεσσαλονίκη: Έξι άτομα συνελήφθησαν και 3.500 πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου κατασχέθηκαν, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προιόντων που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος των συλληφθέντων, έξι αλλοδαπών ηλικίας 34, 29, 27, 26, 25 και 23 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί τελωνειακού κώδικα».

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι έξι αλλοδαποί, ενώ σε παράλληλη έρευνα σε δεύτερη οικία, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3.500 πακέτα τσιγάρα και 273 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν επιπλέον έξι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments