Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ψάχνοντας… διαμάντια στη Γαλλία

Ολυμπιακός: Ψάχνοντας… διαμάντια στη Γαλλία
Ολυμπιακός: Ο Μοντεστό αναζητεί στη χώρα του τους νέους... Σισέ.

Νέα δίχτυα στη Γαλλία ρίχνει ο Ολυμπιακός για μεταγραφικούς στόχους. Ο Φρανσουά Μοντεστό βρίσκεται στη χώρα του και φυσικά το ταξίδι αυτό έχει να κάνει και με μεταγραφές.

Ο Κορσικανός δεν βρέθηκε την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για το ματς με τη Λαμία και αυτομάτως σήμανε… συναγερμός. Την «απάντηση» έδωσε δημοσίευμα του francetvinfo.fr, το οποίο ανέφερε ότι ο Κορσικανός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Γαλλία.

Βεβαίως, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μοντέστο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κορσική, για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Εντμόντ Σιμεονί.

Ωστόσο, επειδή ο Μοντέστο έλειπε και από την προπόνηση του Σαββάτου, όλα δείχνουν ότι βρέθηκε στη Γαλλία για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές. Μια αγορά που τη γνωρίζει όσο λίγοι. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις περιπτώσεις Πάπε Αμπού Σισέ και Μάντι Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να αναζητά τους νέους «Σισέ» και τους νέους «Καμαρά». Δεν σταματάει να αναζητά παίκτες ποιότητας. Και είναι δεδομένο ότι εκεί θα αναζητήσει και παίκτες εν όψει Ιανουαρίου. Παίκτες που θα έρθουν, θα προσφέρουν και θα εκτοξεύσουν την καριέρα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments