Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θέλει Γιασικεβίτσιους ο Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Θέλει Γιασικεβίτσιους ο Γιαννακόπουλος
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε Πιτίνο, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει άλλα σχέδια για το μέλλον.

Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται εδώ και καιρό στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Λιθουανός είναι ένας προπονητής νέος που έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας και γνωρίζει πολλά για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Έτσι, με έναν άνθρωπο που έχει “φάει” το μπάσκετ με το κουτάλι φορώντας το τριφύλλι είναι λογικό ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα ώστε να επιστρέψει ξανά εκεί που είχε συνηθίσει τους φιλάθλους του να είναι. Στην κορυφή.

Και αυτό γιατί ο Σάρας μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και κυρίως τους φίλους των πράσινων.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το Sport24 για να γίνει αυτό χρειάζονται όμως συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα:

  • Απόλυτος έλεγχος της ομάδας: Να είναι πρόεδρος, GM, coach, παίκτης στις προπονήσεις και να έχει λόγο ακόμη και για την πρόσληψη του φύλακα στο γήπεδο. Δεν είναι υπερβολή. Θέλει να ελέγχει την κάθε λεπτομέρεια.
  • Μπάτζετ: Δεν θέλει τρελά ποσά και μεγάλες μεταγραφές. Όμως θέλει να έχει ένα οικονομικό υπόβαθρο, που θα τους εξασφαλίζει τουλάχιστον την είσοδο της ομάδας που θα προπονεί στο F4.

Η Ζαλκίρις είναι μία ειδική κατάσταση με διαφορετικού στόχους.

  • Στήριξη στο μακροπρόθεσμο πλάνο: Ο Σάρας θέλει να έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης ακόμη και στα δύσκολα. Ξέρει ότι αυτό που μετράει είναι το πλάνο και διάρκεια και όχι η εφήμερη δόξα και οι νίκες επί του “αιώνιου” αντιπάλου.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments