Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (25/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (25/12/18)
Ζώδια και έρωτας: To ερωτοσκόπιο των ζωδίων για την Τρίτη.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (25/12/18).

ωροσκόπιο Κριός

Κάντε κάτι ξεχωριστό για το ταίρι σας σήμερα… Κάτι που θα του δείξει ότι κατέχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Τι θα λέγατε για ένα ερωτικό ραβασάκι, που θα το κρύβατε στην τσέπη του; Φανταστείτε τη στιγμή που θα το διαβάζει!

ωροσκόπιο Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να χειριστείτε κάποια πρακτικά θέματα που αφήσατε για την τελευταία στιγμή. Με σωστό προγραμματισμό, θα τα τελειώσετε όλα εγκαίρως… Για να έχετε χρόνο μετά να γιορτάσετε με το ταίρι σας!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (25/12/18)

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας, δεν μπορεί να σας σταματήσει τίποτα. Πείτε το σχέδιό σας στο έτερο ήμισυ και επιτρέψτε του να εμπλακεί στην υλοποίησή του. Μαζί, μπορείτε να πετύχετε κάτι καλύτερο απ’ αυτό που φανταστήκατε!

ωροσκόπιο Καρκίνος

Μη διστάσετε σήμερα να εκφραστείτε αυθόρμητα! Ακόμη κι αν μια ιδέα σας είναι ακραία, μοιραστείτε τη με τους καλούς φίλους και το ταίρι σας. Ο ενθουσιασμός σας και μόνο, θα είναι αρκετός για να τους πείσει να συμμετάσχουν!

ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα μιλήστε με το έτερό σας ήμισυ για όσα εύχεστε! Στα θέματα καρδιάς, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Πείτε όλα όσα θα σας έκαναν ευτυχισμένους, ρωτώντας παράλληλα ποια πράγματα θα ήθελε και η άλλη πλευρά.

ωροσκόπιο Παρθένος

Είστε τόσο ενθουσιασμένοι με τα όμορφα πράγματα που σας συμβαίνουν, που θέλετε να κάνετε συχνές εκπλήξεις στο ταίρι σας. Οργανώστε ένα ιδιαίτερο δείπνο για απόψε, χαλαρώστε και απολαύσετε «το εδώ και τώρα». Η κάθε μέρα που περνάτε μαζί, είναι μια ακόμη μέρα γιορτής!

ωροσκόπιο Ζυγός

Εκπλήξτε το ταίρι σας με μια ιδιαίτερη επιλογή για το αποψινό σας δείπνο. Η ειλικρινή σας προσπάθεια δεν θα περάσει απαρατήρητη… Ακόμα κι αν το έτερό σας ήμισυ δεν το σχολιάσει, να ξέρετε ότι εκτιμά όσα κάνετε για την επιτυχία της σχέσης σας!

ωροσκόπιο Σκορπιός

Μην επιτρέψετε στην ανταγωνιστική σας πλευρά να πάρει τα ηνία σήμερα! Διαθέτετε την ικανότητα να μετατρέπετε ένα ατυχές συμβάν σε μια θετική συγκυρία. Γνωστοποιήστε στο ταίρι σας ότι δεν έχετε πρόθεση να φανείτε ανώτεροι ή καλύτεροι… Φροντίστε να το λέτε και να το εννοείτε!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (25/12/18)

ωροσκόπιο Τοξότης

Είναι πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε για τη σημερινή μέρα, γι’ αυτό θα σας έκανε καλό μια χείρα βοηθείας. Απευθυνθείτε στο ταίρι σας, που έχει χρόνο και τη διάθεση να σας ενισχύσει. Έτσι θα διεκπεραιώσετε περισσότερα και θα διασκεδάσετε μαζί τη διαδικασία!

ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σας καλεί να αφεθείτε στην απόλαυση! Ετοιμάστε ένα ιδιαίτερο δείπνο για το ταίρι σας, ανάψτε κεριά και διώξτε τις έγνοιες από το παράθυρο… Αργότερα, συνεχίστε την ψυχαγωγία σας στην κρεβατοκάμαρα!

ωροσκόπιο Υδροχόος

Μήπως το ταίρι σας επαναφέρει συχνά κάποιο θέμα από το παρελθόν; Έχει φτάσει η στιγμή να το διαλευκάνετε άπαξ δια παντός, προκειμένου να το αφήσετε πίσω σας. Δώστε χρόνο στο ταίρι σας να εκφράσει την άποψή του και μετά μιλήστε κι εσείς με ειλικρίνεια.

ωροσκόπιο Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να βγείτε πλέον από το καβούκι σας! Αρχίστε με ένα ιδιαίτερο δείπνο που θα μοιραστείτε με το ταίρι σας. Είναι ιδανική στιγμή για να συζητήσετε όσα σας προβληματίζουν και να βρείτε μαζί αποδοτικές διεξόδους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments