Ελλάδα

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά
Θύμα απαγωγής έπεσε το πρωί της Πέμπτης στον Πειραιά επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής).

Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε στον Πειραιά, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είδαν τους δράστες να τον ακινητοποιούν και να τον υποχρεώνουν να τους ακολουθήσει.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις εύσωμοι άνδρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά πλησίασαν τον επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς τη μηχανή του.

Μάλιστα, μάρτυρες κάνουν λόγο ότι οι δράστες φορούσαν ρούχα με διακριτικά της ΕΚΑΜ της αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής, οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος ή την Αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας

Ο επιχειρηματίας είναι εισαγωγέας αφορολόγητων ειδών και εφοδιάζει κυρίως ξένες πρεσβείες στην Αθήνα.

Ο Ν.Μ. όπως είναι τα αρχικά του ονομάτός του, είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά καθώς είναι μέλος πασίγνωστης οικογένειας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1975.

Έχει μάλιστα το ίδιο ονοματεπώνυμο, λόγω συγγένειας, με άλλον πασίγνωστο εισαγωγέα ποτών που εφοδιάζει μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες.

Είναι 50 ετών παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές του θύματος με τους δράστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments