Ελλάδα

Απαγωγή επιχειρηματία: Κάμερα “έπιασε” το όχημα της αρπαγής

Απαγωγή επιχειρηματία: Κάμερα “έπιασε” το όχημα της αρπαγής
Η απαγωγή του 50χρονου επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/12), ωστόσο μέχρι στιγμής οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Απαγωγή επιχειρηματία: Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αρπαγή του 50χρονου, Νίκου Μαυρίκου από τον Πειραιά. Έτσι, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή.

Έτσι, τα  στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι σε θέση να γνωρίζουν το δρομολόγιο διαφυγής των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι άρπαξαν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Βασικός στόχος των Αρχών από εδώ και πέρα είναι να εντοπίσουν ακόμα περισσότερο υλικό που θα τους οδηγήσει στους δράστες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο επιχειρηματίας είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έκλεισε λίγο αργότερα. Με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου επιχειρούν να εντοπίσουν την τελευταία εκπομπή και το στίγμα του.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι μεγάλο προβληματισμό τόσο στην Αστυνομία, όσο και στην οικογένεια προκαλεί το γεγονός ότι  οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με τον στενό κύκλο του 50χρονου για να εκφράσουν οικονομικές απαιτήσεις.

Εκτός αυτού, αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο και τις τελευταίες επαγγελματικές δραστηριότητες του 50χρονου επιχειρηματία, αλλά και το παρελθόν κοινωνικών και φιλικών σχέσεων.

Να αναφέρουμε, πως από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων προκύπτει ότι οι δράστες φορούσαν αστυνομικές στολές με λογότυπο της ΕΚΑΜ και τουλάχιστον δύο από αυτούς φορούσαν κουκούλες.

Καταληκτικά, διαφορετικές είναι οι καταθέσεις για τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί αν ήταν ξένες ή όχι.

Απαγωγή επιχειρηματία: Τι λέει ο πατέρας του Νίκου Μαυρίκου

Έπεσα από τα σύννεφα» στο άκουσμα της είδησης της αρπαγής του γιου του, λέει ο πατέρας του επιχειρηματία. «Παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει. Απ’ ό,τι έμαθα μόνο, ότι ας πούμε πήγαν τέσσερα άτομα εκεί, με ένα αυτοκίνητο, τον απήγαγαν και έφυγαν το πρωί. Μια παραδουλεύτρα τους είδε, αυτό έχω μάθει, τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Εν συνεχεία, μιλώντας για τα παιδιά του Νίκου Μαυρίκου, ο πατέρας του 50χρονου τόνισε στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τ. Στεφανίδου: «Με τα εγγόνια μου έχω επικοινωνήσει, λείπουν στην Αράχωβα κι έρχονται πίσω να δουν τι έχει γίνει».

Για τον γιο του ως εργοδότη κι επιχειρηματία επεσήμανε:\

«Πάρα πολύ καλό παιδί με καλό όνομα στον Πειραιά. Τίμιος, ωραίος, καλός με το προσωπικό, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Το όνομά του είναι διαμάντι. Κι εγώ πάω να τρελαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει».

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments