Lifestyle

Νάνσυ Παραδεισανού: Όταν η δημοσιογράφος ανέβασε γυμνή φωτογραφία της

Νάνσυ Παραδεισανού: Όταν η δημοσιογράφος ανέβασε γυμνή φωτογραφία της
Νάνσυ Παραδεισανού: Σε μία δημοσίευσή της στο instagram στις αρχές του 2019 η δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει μια γυμνή φωτογραφία της.

Η Νάνσυ Παραδεισανού στις αρχές του 2019 με ένα post της μίλησε για «γυμνές» αλήθειες. Μάλιστα είχε συνοδεύσει το κείμενό της με μια φωτογραφία, στην οποία βρισκόταν γυμνή στο κρεβάτι. Σε αντίστοιχες φωτογραφήσεις αν και πιο «επίσημες» στην προκειμένη έχουν προχωρήσει τόσο η Ελεονώρα Μελέτη, όσο και η Βίκυ Καγιά.

Νάνσυ Παραδεισανού

Η Νάνσυ Παραδεισανού

Νάνσυ Παραδεισανού: Η δημοσίευσή της

Η δημοσιογράφος του Alpha είχε αναφέρει στη δημοσίευσή της στο instagram: «Το 2018 ήταν για μενα -εκτός των άλλων- μια χρονιά γεμάτη σχόλια, γυμνές αλήθειες, χαρακτηρισμούς και πολιτικά ορθούς χειρισμούς, που αποφάσισα να κοιτάξω κατάματα και να μη με αγγίζουν. Σαφώς δεν ειναι τόσο απλό όσο το γράφω, αλλά από τη στιγμή που κάνω ο,τι αισθάνομαι χωρις να δημιουργώ πρόβλημα σε κάποιον, νιώθω υπέροχα που -μάλλον- τα κατάφερα! Το ίδιο εύχομαι και συμβουλεύω όλους εσάς που σκέφτεστε λίγο παραπάνω τις κινήσεις σας, τις φοβάστε και συχνά κάνετε «γκάλοπ» για να καταλήξετε σε μια απόφαση -μικρή ή μεγάλη- που αφορά τη ΔΙΚΗ σας ζωή. Και συχνά η απόφαση αυτή δεν σας εκφράζει απόλυτα. Γνώμη μου; Ακούστε το ένστικτο σας. Ξέρει πάντα το σωστό για εσάς, όσο κι αν σας αρέσει ή όχι. Ειναι η δική σας γυμνή αλήθεια.»

Νάνσυ Παραδεισανού: Λίγα λόγια για τη δημοσιογράφο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις 12 Φεβρουαρίου του 1985. Έχει έναν αδελφό, το Γιάννη που είναι ένα χρόνο μικρότερός της. Οι γονείς της, Αδάμ και Βίκυ, είναι καθηγητές, Φυσικομαθηματικοί. Ο πατέρας της γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και η μητέρας της στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το 21ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Τμήμα Νομικής του Α.Π.Θ.. Επίσης, έχει Proficiency στα αγγλικά, Zertifikat στα γερμανικά κι έχει κάνει μαθήματα ισπανικών.

Στα 18 της ξεκίνησε να κάνει πρακτική εξάσκηση στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης, σε εκπομπή με τον Μιχάλη Λεάνη και τον Στέφανο Τσιτσόπουλο. Παράλληλα, αρθρογραφούσε σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά. Τον Αύγουστο του 2004, πήγε στο TV Μακεδονία κι έμεινε εκεί 8 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Έχει δουλέψει με την Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή που έκανε στο σταθμό, έχει συμμετάσχει σε μουσικές εκπομπές, έχει παρουσιάσει δικές της (Big brother unplugged), έχω κάνει επιμέλεια εκπομπών, έχω υπάρξει υπεύθυνη καλεσμένων και συνενετεύξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments