Ζώδια

Ζώδια 2019: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια 2019: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια 2019: Προβλέψεις για όλους για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Ζώδια 2019: Υποδεχθείτε το νέο έτος με χαμόγελο, γιατί σίγουρα θα είναι μια καλή χρονιά.

Οι προβλέψεις 2019 για το ζώδιο σας, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα για το μέλλον και τις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε το επόμενο έτος.

Ζώδια 2019: Οι αστρολογικές προβλέψεις

Το 2019 ξεκινά με την ευεργετική θέση του Δία στο σπίτι του, στο ζώδιο του Τοξότη, θέση που θα διατηρήσει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Δίας λοιπόν ο μέγας ευεργέτης που στο διάβα του σκορπά αφθονία, αισιοδοξία, τύχη και δόξα είναι έτοιμος να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες μας, αλλά και να φέρει ανάσα ανακούφισης στις ταλαιπωρίες που θα υποστούμε από την θέση του Κρόνου στον Αιγόκερω.

Ιδιαίτερα τις  περιόδους που θα λάβουν χώρα οι Εκλείψεις του χρόνου (Έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο και στις 26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και Έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου στον Λέων και στις 17 Ιουλίου στον Αιγόκερω) οι πιέσεις και οι ευθύνες θα είναι αυξημένες με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν αισθητά την ζωή μας. Αυτές τις στιγμές λοιπόν ο Δίας έρχεται να μας προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα για να φορτίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας.

Τώρα η αισιοδοξία μας για την ζωή θα είναι μεγαλύτερη καθώς θα μπορούμε πιο εύκολα να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κάνουμε την διαβίωση μας πιο άνετη και πιο επιτυχημένη.

Ζώδια 2019: Η τύχη θα είναι με το μέρος μας.

Ο Δίας στον Τοξότη σηματοδοτεί την αρχή ενός μεγάλου κύκλου ανάπτυξης. Μας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψουμε εκτός των άλλων ποιοι είμαστε ως άνθρωποι, τι αξίζουμε, τι μπορούμε να καταφέρουμε και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

Το 2019 επίσης είναι κατάλληλο για να πραγματοποιήσουμε ταξίδια, να ξεκινήσουμε σπουδές και να βελτιώσουμε την κοινωνική, την επαγγελματική και την οικογενειακή μας κατάσταση. Ευνοούνται επενδύσεις και πωλήσεις.

Οι επιχειρηματίες θα δουν τους κόπους στους να αποδίδουν, τις δουλειές τους να εξαπλώνονται, τους τραπεζικούς λογαριασμούς να ανθίζουν. Σε μία τέτοια κατεύθυνση βοηθάει πολύ και ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 5 Μαρτίου και μετά.

Σε όσους έχουν σχέσεις που έχουν αντέξει στον χρόνο τώρα ήρθε η στιγμή για την επισημοποίηση τους αλλά και σε αυτούς που είναι μόνοι ο χρόνος θα φέρει σημαντικές γνωριμίες ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα γκίνιας και μοναξιάς.

Σε αυτό που πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεχτικοί είναι τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος  (από τις 5 μέχρι τις 27 Μαρτίου, από τις 7 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου και από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου) στην κατάχρηση των αγαθών αλλά και σε λανθασμένη εκτίμηση των δεδομένων μας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά μας.

Εν κατακλείδι αυτή η χρονιά δεν θα κάνει θαύματα στην ζωή  μας αλλά θα απαλύνει κάπως τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα δώσει μια πιο ευχάριστη νότα στην ζωή μας. Το «θαύμα» άλλωστε είναι μέσα μας…

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments