Αθλητισμός

Πιτίνο: Τα χρήματα και οι παροχές του στον Παναθηναϊκό

Πιτίνο: Τα χρήματα και οι παροχές του στον Παναθηναϊκό
Ο Ρικ Πιτίνο στα 66 του προπονεί για πρώτη φορά στην ζωή του ευρωπαϊκή ομάδα.

O Παναθηναϊκός μετά την απομάκρυνση του Πασκουάλ έπρεπε να βρει έναν προπονητή που θα ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έψαξαν αρκετά και τελικά κατέληξαν στο όνομα του Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικανός σταρ που στο παρελθόν είχε υπογράψει με ποσό μαμούθ στους Σέλτικ (10ετές συμβόλαιο με απολαβές 70 εκατομμυρίων δολαρίων) δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτεί να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ατλαντικό αν δεν ένιωθε ότι η πρόταση που θα λάμβανε θα τον κάλυπτε σε όλα τα επίπεδα.

Ας εστιάσουμε όμως στο καθαρά οικονομικό κομμάτι, το οποίο φαίνεται να ικανοποίησε τον Πιτίνο και τον έκανε να πει το “ναι” και άμεσα να ετοιμάσει βαλίτσες και να έρθει στην Ελλάδα.

Αρχικά λοιπόν, ο Παναθηναϊκός του προσέφερε  ένα πολυτελές σπίτι στα Βόρεια Προάστια, καθώς και έναν οδηγό.

Ο 66χρονος όμως δεν θα έκανε αυτό το άλμα, να προπονήσει δηλαδή ευρωπαϊκή ομάδα σε τέτοια ηλικία, εάν δεν λάμβανε και ένα αξιόλογο ποσό για τα δικά του δεδομένα.

Έτσι, η συμφωνία για 6 μήνες αναμένεται να στοιχίσει στον Παναθηναϊκό συνολικά 500.000 δολάρια, με αυτό το ποσό να περιλαμβάνει ό,τι έχει ζητήσει ο Αμερικανός προπονητής.

Ο Ρικ Πιτίνο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments