Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (3/1/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (3/1/19)
Συμβουλή για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (3/1/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, μήπως έχεις παρασυρθεί τόσο πολύ από την προσπάθεια να αποδείξεις στην τωρινή σου εργασία πως δεν γνωρίζεις τη λέξη ήττα, που δεν βλέπεις πως ξεκάθαρα δεν σου ταιριάζει αυτό που κάνεις;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μακάρι κρατούσε για πάντα η σημερινή σου διάθεση για λιγότερες αναλύσεις, ελάχιστες διαφωνίες και καθόλου μούτρα – πάντως μέχρι να παρέλθει το 24ώρο εκμεταλλεύσου την στο έπακρο. Συζήτησε, χαμογέλασε, κυκλοφόρησε κι αδιαφόρησε για κάθε είδους κόλλημα (δικό σου ή κάποιου/ας άλλης).

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (3/1/19)

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν υπάρχει “αύριο” ούτε “θα δούμε” στο εργασιακό μέτωπο. Σήμερα που επιτέλους μυαλό και σώμα πιάνουν ικανοποιητικές ταχύτητες λειτουργίας θα λυθούν εκκρεμότητες, θα δοθούν εξηγήσεις και θα προχωρήσουν όλα τα σχέδια που έχουν βαλτώσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εργασία εδώ και τώρα. Όχι όμως με πεσμένη διάθεση ή προβληματικές εκκινήσεις! Αντίθετα έρχεσαι σε επαφή με αυτή την αποθήκη θετικής ενέργειας που μόνο οι Καρκίνοι ξέρουν ν’ ανασύρουν με τόση επιτυχία όταν το απαιτούν οι περιστάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, είναι υπέροχη η κοινωνική καταξίωση και η εργασιοθεραπεία. Είναι υπέροχο να έχεις την υλική εξασφάλιση που σου δίνει μια δουλειά που σε ικανοποιεί. Σκέφτηκες όμως πως αυτό που πάντα σε στήριζε είναι ο έρωτας; Θυμάσαι πόσο δε σʼ ένοιαζαν τα υλικά προβλήματα όταν είχες μια αγκαλιά να ξαποστάσεις; Τι σε έκανε τόσο ρεαλιστή/ρεαλίστρια ξαφνικά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, μήπως έχεις ξεχάσει πως αυτό που σου έδινε πάντα εσωτερική ηρεμία και πίστη στον εαυτό σου ήταν πως προστάτευες σαν ιερό τέμπλο τον προσωπικό σου χώρο και την ιδιωτική σου ζωή; Γιατί προσπαθείς να αντλήσεις αυτή την ηρεμία από υποκατάστατα όπως: κοινωνική καταξίωση, έρωτας, χρήμα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι να μην φας φλας εσύ… Από σήμερα αρχίζεις να επικοινωνείς με φίλους/ες που έχεις καιρό να δεις, να σχεδιάζεις μίνι εκδρομές με καλή παρέα και να γλυκαίνεις λίγο τον τρόπο που μιλάς στους/στις γύρω σου… Ναι Ζυγέ, με αυτό εννοώ πως επιτέλους χωνεύεις τη γλιστρίδα και μπορούμε να μιλήσουμε και εμείς λίγο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, μην βάζεις με το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις (Τι λέω κι εγώ τώρα ε; Σαν αν ζητώ από ένα ψάρι να μην κολυμπά). Ναι, είναι γεγονός πως αισθάνεσαι μια ανεξήγητη προσμονή, λες και κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί σύντομα, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να γίνεσαι Κασσάνδρα και να υπονομεύεις τη διάθεση και την ενέργεια σου, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα. Χαλάρωσε!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (3/1/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πέρασες τουλάχιστον δύο μέρες στις όχθες της ανασφάλειας και των φοβιών σου – πράγμα που από μόνο του προξενούσε εντάσεις. Από σήμερα μπορείς να αισθανθείς περισσότερο ήρεμος/η γνωρίζοντας πως η φουρτουνιασμένη παλίρροια των συναισθημάτων σου υποχώρησε και αποκάλυψε μια εξωτική αμμουδιά και ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Απόλαυσε τις επόμενες μέρες, χαλάρωσε, κάνε πράγματα που σʼ ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι από αυτές τις περιόδους στη ζωή σου που φοβάσαι το κάθε τι. Φοβάσαι να πατήσεις πόδι στις σχέσεις, φοβάσαι τις εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, φοβάσαι για το σώμα σου, φοβάσαι για την κρίση… Ευτυχώς αυτές τις μέρες η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται να φωτίσει με αισιοδοξία όλες τις φοβίες σου και να σε σκεπάσει ζεστά εκεί που τρέμεις, αφού σου υπενθυμίζει πως ποτέ σου δεν έχεις χαθεί για να χαθείς τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

«Σιγά μην κάτσω να σκάσω σήμερα για τα προβλήματα μου! Κι αύριο εκεί θα είναι και θα με περιμένουν!» λέγεται πως αναφώνησε σήμερα τα ξημερώματα ένας Υδροχόος μόλις ξύπνησε κι έριξε νερό στο πρόσωπο του. Σήμερα σημασία έχουν τα πρόσωπα (φίλοι, σύντροφος, γονείς, παιδιά…) και όχι τα απρόσωπα. Γέμισε τη μέρα σου μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είναι να μην το πάρεις απόφαση να λάμψεις, να διεκδικήσεις το θαυμασμό των ανωτέρων σου για τη δουλειά σου και να τραβήξεις την προσοχή πάνω σου! Σήμερα λοιπόν αυτό θες και θα το πετύχεις! Επιτέλους ξύπνησες από το καλό σου πλευρό (αυτό που δεν γκρινιάζει, αλλά συναρπάζει)!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments