Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Θέλει ΠΑΟΚ και δεν το κρύβει

Δημήτρης Γιαννούλης: Θέλει ΠΑΟΚ και δεν το κρύβει
Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει προτάσεις για να πάει στο εξωτερικό, αλλά ψηφίζει... ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο “hot” ονόματα του ελληνικού χώρου. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται σαν δανεικός στον Ατρόμητο, είδε τη Ρεν να κάνει μια μεγάλη πρόταση για την απόκτησή του. Αλλά τον ΠΑΟΚ να την αρνείται, καθώς στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι η επιστροφή του παίκτη στην Τούμπα.

Το ίδιο φαίνεται πως σκέφτεται και ο ίδιος ο Γιαννούλης. Ο Έλληνας μπακ χαφ λέει πως τον τιμά το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, αλλά το μυαλό του είναι στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα έχει πει ο 23χρονος αμυντικός στο στενό του περιβάλλον, το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού τον τιμά, αλλά αυτή την στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ καθώς έχει συμβόλαιο συνεργασίας. Στόχος του είναι να παίξει με την ασπρόμαυρη φανέλα και να βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τους στόχους της για τη νέα χρόνια.

Μάλιστα, για πρώτη φορά εδώ και καιρό είναι πλέον ξεκάθαρο πως το «θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, θέλω να παίξω στην Τούμπα» του Γιαννούλη, συνάδει και με τη θέση της διοίκησης. Που θέλει τον διεθνή μπακ στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments