Lifestyle

Μουτσινάς: “Έμεινε” ο παρουσιαστής με την αντίδραση τηλεθεάτριας – Κέρδισε αμάξι και άρχισε να βρίζει

Μουτσινάς: “Έμεινε” ο παρουσιαστής με την αντίδραση τηλεθεάτριας – Κέρδισε αμάξι και άρχισε να βρίζει
O Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί!

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (4/1) στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς . Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έκανε κλήρωση και μια τυχερή τηλεθεάτρια κέρδισε ένα αυτοκίνητο.

Όλοι περίμεναν χαρές και πανηγύρια, ωστόσο η συνέχεια δεν ανταποκρινόταν σε καμία περίπτωση με αυτό που όλοι φαντάζονταν.

Η υπερτυχερή τηλεθεάτρια λοιπόν, αντί να χαρεί και να νιώθει ευγνωμοσύνη που η τύχη της χαμογέλασε έγινε έξαλλη. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ξαφνικά άρχισε να βρίζει αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

«Αι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κάνα κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!», είπε η τηλεθεάτρια.

Όπως ήταν φυσικό, ο Νίκος Μουτσινάς και ο καλεσμένος Γιώργος Χρυσοστόμου “έμειναν”, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι έγινε.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή βίντεο: zappit

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments