Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Σάλος στο Twitter για τα σχόλια της – Την κατηγορούν για ρατσισμό

Κατερίνα Καινούργιου: Σάλος στο Twitter για τα σχόλια της – Την κατηγορούν για ρατσισμό
Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για τα ρατσιστικά σχόλια που της χρεώνουν.

Κατερίνα Καινούργιου: Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις τις Κατερίνας Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» στο Open Tv.

Στην εκπομπή σχολίαζαν τους ωραιότερους άνδρες για το 2018 ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν Κορεάτες τραγουδιστές, όπως ο τραγουδιστής Kang Daniel, ο τραγουδιστής V και ο Jungkook από το διάσημο γκρουπ BTS.

Το look των τραγουδιστών σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και μεταξύ άλλων ακούστηκαν σχόλια όπως «Αυτός είναι άντρας; Γυναίκα είναι παιδιά», «άντρας άντρας;».

Τα σχόλια προκάλεσαν σάλο στο Twitter, με τους χρήστες να εξαπολύουν τα «πυρά» τους προς την εκπομπή και την Κατερίνα Καινούργιου, κατηγορώντας την για ρατσιστικά σχόλια.

Η παρουσιάστρια απάντησε το πρωί του Σαββάτου με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, λέγοντας ταυτόχρονα ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της.

Όπως έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε:

«Ο σεβασμός της κουλτούρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβήτητος και αποτελεί μια από τις αρχές μου.

Όπως επίσης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικότητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινά για το αντίθετο.

Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραίους άνδρες στο πλαίσιο θέματος της εκπομπής που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου.

Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρή κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό.

Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμία στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους….»

View this post on Instagram

Ο σεβασμος της κουλτουρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβητητος και αποτελεί μια από τις αρχες μου. Οπως επισης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικοτητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινα για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραιους ανδρες στο πλαίσιο θεματος της εκπομπης που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρη κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμια στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους….🙏🏻

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments