Αθλητισμός

Κιλπάτρικ ή Νάναλι: Αποφασίζει για τη μεταγραφή ο Πιτίνο

Κιλπάτρικ ή Νάναλι: Αποφασίζει για τη μεταγραφή ο Πιτίνο
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση Κιλπάτρικ, αλλά στο «κάδρο» παραμένει και ο Νάναλι, με τον Πιτίνο να παίρνει την τελική απόφαση.

Σον Κιλπάτρικ ή Τζέιμς Νάναλι; Όλα βρίσκονται στο… χέρι του Ρικ Πιτίνο!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά αλλά η υπόθεση δεν έχει γίνει επίσημη, μέσω υπογραφών. Παράλληλα όμως, υπάρχει πρόοδος και στο θέμα του Τζέιμς Νάναλι, που έμεινε πρόσφατα free agent και μπήκε στο «μικροσκόπιο» των «πρασίνων», όταν ο Κιλπάτρικ είχε αρνηθεί την πρώτη προσέγγιση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Κιλπάτρικ και ο Νάναλι αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις παικτών. Αμφότεροι ταιριάζουν στα πλάνα του Πιτίνο, καθείς για διαφορετικούς λόγους, καθώς ο πρώτος έχει τα χαρακτηριστικά του σκόρερ, ενώ ο δεύτερος καλύπτει και τη θέση «3», ωστόσο η τελική απόφαση, η οποία περνά από τον Αμερικανό κόουτς, δεν θα περιλαμβάνει και τους δύο.

Στις επόμενες ώρες, ο Πιτίνο θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά με το ποια περίπτωση εκ των δύο θα προχωρήσει στις υπογραφές, καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει κάνει αποτελεσματική προεργασία και με τους δύο παίκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments