Αθλητισμός

Πέτρος Μάνταλος: Επιμένουν οι Άγγλοι για την απόκτησή του

Πέτρος Μάνταλος: Επιμένουν οι Άγγλοι για την απόκτησή του
Ο Πέτρος Μάνταλος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό... αγγλική παρακολούθηση.

Τέλη Αυγούστου, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού η ΑΕΚ δέχθηκε επίσημη πρόταση από την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Πέτρο Μάνταλου. Το ποσό έφτανε τα 9 εκατ.ευρώ και η πρόταση έκανε λόγο για δανεισμό ενός έτους με 4-5 εκατ.ευρώ μπροστά.

Η ΑΕΚ όμως δεν είχε χρόνο για να αντικαταστήσει τον αρχηγό της, το ρίσκο στο αγωνιστικό κομμάτι θα ήταν τεράστιο και έτσι απάντησαν αρνητικά στους Βρετανούς.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ο Μάνταλος παραμένει ψηλά στην λίστα της Γουεστ Μπρομ και οι Άγγλοι σκέφτονται να επανέλθουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Και αυτό διότι υπάρχει έντονη φημολογία πως θα χάσει τον Χάρβεϊ Μπαρνς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Λέστερ μιας και παίζει με δανεισμό. Και ο Μάνταλος είναι για τους Βρετανούς ιδανική περίπτωση.

Το όνομα του διεθνούς «κιτρινόμαυρου» λοιπόν, διατηρείται στη λίστα των «μπάγκις». Δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η επαναπροσέγγιση της «Μπρομ» μέσα στον Ιανουάριο.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνταλος ενδέχεται να έχει μπει στο στόχαστρο και άλλης βρετανικής ομάδας, εξίσου ανταγωνιστικής. Η ταυτότητά της πάντως, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, με τη φημολογία να μιλά για κλαμπ της Τσάμπιονσιπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments