Αυτοδιοίκηση

Καραμέρος στο pagenews.gr: “Ο πάγος αργότερα απόψε πιο επικίνδυνος από τον Τηλέμαχο”

Καραμέρος στο pagenews.gr: “Ο πάγος αργότερα απόψε πιο επικίνδυνος από τον Τηλέμαχο”
Ο Γιώργος Καραμέρος στο pagenews.gr για την κακοκαιρία "Τηλέμαχος".

Ο “Τηλέμαχος” έβαλε στην κατάψυξη ολόκληρη την χώρα με τις πυκνές χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/1/19). Το pagenews.gr επικοινώνησε με τον  Αντιπεριφερειάρχη βορείου τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο προκειμένου να μάθει όλες τις νεότερες εξελίξεις για την πορεία της κακοκαιρίας αλλά και τυχόν προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στα Βόρεια Προάστια που ντύθηκαν στα λευκά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραμέρος που συντόνισε με επιτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τις προσπάθειες της Περιφέρειας αλλά και των Δήμων στα βόρεια προάστια δήλωσε στο pagenews.gr:

“Χρειάζεται η μέγιστη προσοχή από πεζούς και οδηγούς. Ο πάγος αργότερα απόψε θα είναι πιο επικίνδυνος από τον Τηλέμαχο. Μετά τις επτά το απόγευμα θα γίνει από τους Δήμους που είναι κυρίως στις παρυφές Πεντέλης και Υμηττού η επανεκτίμηση για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Τετάρτη”.

Καραμέρος: “Ανοικτή η Κηφισίας κατά την διάρκεια της νύχτας”

Νωρίτερα, μπροστά από την καθαρή Λεωφόρο Κηφισίας ο Γιώργος Καραμέρος ενημέρωσε τους πολίτες για την δύσκολη νύχτα που πέρασαν τα Βόρεια Προάστια. Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους πολίτες για την συνεργασία, αλλά και τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως είπε υπάρχουν προβλήματα στα εσωτερικά οδικά δίκτυα, ωστόσο ζήτησε την υπομονή των όλων μέχρι να αντιμετωπιστούν όλα σταδιακά.

  • Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καραμέρος:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments