Αθλητισμός

Euroleague: “Βλέπουν” Ολυμπιακό στο Final Four οι GM των ομάδων

Euroleague: “Βλέπουν” Ολυμπιακό στο Final Four οι GM των ομάδων
Ο Ολυμπιακός φτάνει στο Final Four της Euroleague, σύμφωνα με τους General Managers των 16 ομάδων του θεσμού.

Την πρώτη ψηφοφορία για την φετινή Euroleague έκανε γνωστή η διοργανώτρια αρχή με τους General Managers των 16 ομάδων να παρουσιάζουν την άποψή τους για τις ομάδες του θεσμού.

Σύμφωνα λοιπόν με την ψηφοφορία, σχετικά με την τετράδα που θα βρεθεί στο Final Four οι GM των ομάδων της διοργάνωσης βλέπουν τον Ολυμπιακό σε ποσοστό που φτάνει στο 80%.

Συμπληρωματικά, μαζί με τους ερυθρόλευκους, οι άλλες 3 ομάδες είναι η Φενέρμπαχτσε και η Ρεάλ Μαδρίτης, που συγκεντρώνουν το 100% ενώ την τετράδα συμπληρώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ποσοστό 93,3%.

Κορυφαίος ο Ομπράντοβιτς, δεύτερος ο Μπλατ

Όσον αφορά τον κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης, μέχρι στιγμής, οι GM επέλεξαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με το ποσοστό να φτάνει στο 62,5%, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έρχεται δεύτερος, συγκεντρώνοντας 18,75% των προτιμήσεων.

Αναφορικά με τον πιο… άβολο αντίπαλο, η Φενέρμπαχτσε απολαμβάνει την κορυφή, έχοντας ποσοστό 37,5%, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ζαλγκίρις Κάουνας να ακολουθούν σε ποσοστό 18,75%.

Την ίδια ώρα, η Αναντολού Εφές ψηφίστηκε ως η ομάδα-έκπληξη του πρώτου μισού της διοργάνωσης, σε ποσοστό που φτάνει στο 56,25%, με την Μπάγερν Μονάχου να ακολουθεί με ποσοστό 25%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments