Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (9/1/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (9/1/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για την Τετάρτη (9/1/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (9/1/19).

ζώδια σήμερα κριός

Παρόλο που θέλεις να είσαι αυθόρμητη και να δεις πού σε οδηγεί στη σχέση σου, θα σου γίνει ξεκάθαρο, πως χρειάζεται κοινή λογική και υπομονή.

Ωστόσο, μην πιστέψεις πως χρειάζεται αρκετό θάρρος, για να τολμήσεις και ν’ αποκαλύψεις σκέψεις ή συναισθήματα. Μπορείς ακόμα να είσαι αυθόρμητη και προσγειωμένη.

ταύρος

Ίσως θελήσεις να εμβαθύνεις στη σχέση σου, εκφράζοντας με ρομαντικό τρόπο στον εραστή σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Αλλά αυτή σου η προσπάθεια, θα είναι μάλλον έντονη για τις προτιμήσεις του εραστή σου.

Το «βαθιά σχέση» μπορεί επίσης να σημαίνει «αμεσότητα» με έναν τρόπο, που εσύ αποφεύγεις να είσαι τελευταία.

Το να μιλάς μέσα από την καρδιά σου, είναι ένα πράγμα. Το να εκφράζεσαι όμως, χρειάζεται προσεκτικότερη στρατηγική.

ζώδια σήμερα δίδυμοι

Η απλή προσέγγιση των ερωτικών σου θεμάτων αυτή τη στιγμή, είναι η καλύτερη τακτική.

Ειδικά αν αισθάνεσαι πως κάτι στη σχέση σου, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες εξελίξεις, από μια λάθος λέξη, που μπορεί να ειπωθεί.

Προσπάθησε να παραμείνεις προσγειωμένη και φρόντισε να λειτουργείς όπως αισθάνεσαι πιο άνετα στη σχέση σου.

Με αυτόν τον τρόπο, ό, τι μπορεί να είναι ευμετάβλητο ή έτοιμο να κλιμακωθεί, θα είναι λιγότερο περίπλοκο.

καρκίνος

Μια μεγάλη απόφαση στην ερωτική σου ζωή, θα απαιτήσει περισσότερα, από το να σου χτυπήσει απαλά την πλάτη, ζητώντας την προσοχή σου.

Ευτυχώς, ξέρεις πολύ καλά τί θέλεις ν’ αλλάξεις… και όσο κι αν μια κατάσταση ή ρύθμιση έχει λειτουργήσει μέχρι τώρα, είναι πλέον παλιά.

Είσαι σε θέση να κάνεις τις επιλογές σου, που θα βρουν σύμφωνη και την καρδιά σου. Και όσο ισχύει αυτό, τίποτε δε θα πάει στραβά.

λέων

Ένα δραματικό σενάριο της ερωτικής σου ζωής, φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται στις προσπάθειες που κάνεις να το ελέγξεις ή να το κατευθύνεις.

Αντί να το δεις σαν επιπλέον πρόβλημα, αποδέξου πως δέχεσαι πιέσεις που απαιτούν να σταματήσεις να προσπαθείς τόσο σκληρά.

Αποφάσισε να σταματήσεις την επιθυμία σου για έλεγχο.

Γιατί το πάθος και η αποφασιστικότητά σου, μπορούν να επικεντρωθούν σε πολύ πιο ενδιαφέροντες κι ευχάριστους τρόπους, τώρα.

Ο έλεγχος δεν χρειάζεται να εμφανίζεται τόσο έντονα στα σχέδιά σου.

παρθένος

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πολύ αβέβαιη ή μετέωρη σε άλλους τομείς της ζωής σου, απέφυγε τις απογοητεύσεις στα ερωτικά σου.

Αν μη τι άλλο, η σχέση σου πιθανότατα, χρειάζεται πολύ λιγότερη διαχείριση, απ’ όση πιστεύεις.

Έχεις το χρόνο με το μέρος σου, για να πάρεις προσεκτικές αποφάσεις.

Και υπάρχουν φορές, που η αργή και σταδιακή πρόοδος, είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις. Ε! τώρα λοιπόν είναι μια τέτοια στιγμή.

ζώδια σήμερα ζυγός

Κάτι συναισθηματικά έντονο θα φιλτράρει τη σχέση σου, αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, μπορείς να μειώσεις κάποια ανεπιθύμητη ένταση, υιοθετώντας ένα λιγότερο ιδεαλιστικό όραμα για τη σχέση σου.

Ή θα θελήσεις ν’ απομακρυνθείς ή θα σιγουρευτείς πως είναι η τέλεια σχέση.

Θα μπορούσες να εστιάζεις τόσο έντονα σ’ αυτό που πιστεύεις ότι είναι τέλειο, που παραβλέπεις αυτό που σου προσφέρει το σύμπαν.

Με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, θα μπορούσες να νιώσεις ενθουσιασμό, απ’ αυτό που συμβαίνει…κι όχι απογοήτευση.

σκορπιός

Κάτι που συνδέεται με την επικοινωνία που έχεις με τον εραστή σου, φαίνεται πως είναι ελλιπές.

Και ίσως να επιθυμείς μια βαθύτερη και πιο έντονη σχέση με το ταίρι σου.

Μπορεί επίσης να γνωρίζεις, πως προσπαθείς να πιέσεις καταστάσεις, που πρέπει αρχικά να κατανοήσεις.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να διασαφηνίσεις στο μυαλό σου τί θέλεις και χρειάζεσαι – και αν το ταίρι σου, μπορεί να σου τα προσφέρει, μακροπρόθεσμα.

τοξότης

Θα είναι πολύ εύκολο να πεις στον αγαπημένο σου, αυτό που πιστεύεις, ότι θέλει ν’ ακούσει. Και στη συνέχεια… να μετανιώσεις που του υποσχέθηκες τον ουρανό με τ’ άστρα, με τον τρόπο που το έκανες. Ωστόσο, η ρομαντική σου ονειροπόληση, θα μπορούσε να είναι αρκετά δυνατή, ώστε να αισθάνεσαι πως μπορείς να εκπληρώσεις ή να τιμήσεις ό,τι υποσχέθηκες. Όπου υπάρχει πιθανότητα να θέλεις ν’ απαντήσεις μ’ ένα άμεσο «ναι», καλύτερα προσπάθησε να λες «ίσως». Αυτό θα επιτρέψει περαιτέρω συζητήσεις κι έτσι θα επιβεβαιώσεις τί μπορείς και τί δεν μπορείς να εκπληρώσεις!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Επιλέγεις να αλλάξεις ή να επιβραδύνεις τον ρυθμό μιας ερωτικής κατάστασης…. και μπορεί να φαίνεται πως κάνεις, ένα βήμα πίσω. Αλλά είναι σωστή η κίνησή σου, γιατί θέλεις ν’ αξιολογήσεις, αν κάτι μπορεί να διατηρηθεί όπως είναι σήμερα. Ξέρεις τί θα άλλαζες σε μια στιγμή, αν τα καθήκοντα ή οι ευθύνες σε άλλους τομείς δεν σε τραβούσαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αλλά αυτή είναι η ουσία του θέματος. Κάνεις ό,τι μπορείς για να δώσεις στη σχέση σου, όσο περισσότερη προσοχή και χρόνο μπορείς. Ίσως χρειαστεί όμως να παραδεχτείς, πως θα είναι σποραδικός ή ασυνεπής, για λίγο ακόμη.

υδροχόος

Μην τιμωρήσεις τον εαυτό σου για ένα μικρό λάθος που έγινε στην ερωτική σου ζωή. Αν ρυθμίσεις τις προοπτικές σου, θα την δεις, με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Ξέρεις τί θέλεις ν’ αλλάξεις και η καρδιά σου στηρίζει αυτή την πίστη. Άφησε τον εαυτό σου να καθοδηγηθεί περισσότερο από τη καρδιά κι όχι από τη λογική σου. Γιατί τότε θα ανακαλύψεις πως θα δεις περισσότερα αποτελέσματα….και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου, θα είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις.

ιχθύες

Έχεις την απαραίτητη στήριξη από το σύμπαν, για να αποστασιοποιηθείς ή να αποσυνδέσεις τον εαυτό σου, από ένα μπέρδεμα στα ερωτικά σου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δεχτείς ότι δεν θα μπορείς να προωθήσεις μια αλλαγή, με τον τρόπο που θέλεις. Μόνο ένα μικρό βήμα με αυτοπεποίθηση και ευαισθησία, μπορεί να φέρει συναισθηματική επούλωση. Και θα σε βοηθήσει να κατευθύνεις τα ερωτικά σου, στη σωστή κατεύθυνση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments