Κόσμος
pagenews.gr / Κόσμος / Άμστερνταμ ώρα μηδέν: Η ιστορία μιας σκλάβας του σεξ που έπαιζαν ρώσικη ρουλέτα οι προαγωγοί της
Άμστερνταμ ώρα μηδέν: Η ιστορία μιας σκλάβας του σεξ που έπαιζαν ρώσικη ρουλέτα οι προαγωγοί της | Pagenews.gr
Pagenews Team

Την τρομακτική της ιστορία μοιράστηκε η 42χρονη σήμερα, Sarah Forsyth, η οποία ξεκίνησε στα 19 της από μια μικρή επαρχιακή πόλη της Αγγλίας για να βρει δουλειά ως νοσοκόμα και κατέληξε να πωληθεί ως «σκλάβα του σεξ» στο Άμστερνταμ.

Η 42χρονη εξομολογείται ότι αναγκάζονταν να κοιμάται με πάνω από 20 άνδρες κάθε βράδυ, ως εκδιδόμενη στα «κόκκινα φανάρια» της ολλανδικής πρωτεύουσας.

Όπως αποκάλυψε η Sarah στην βρετανική Daily Mail, η οποία απήχθη από τους μαστροπούς της, είδε μπροστά στα μάτια της να δολοφονείται μία μικρή κοπέλα από την Ταϊλάνδη.

Η δολοφονία της κοπέλας μαγνητοσκοπήθηκε και χρησίμευσε ως μοχλός πίεσης προς την άτυχη γυναίκα για να συνεχίσει να παραμένει στις υπηρεσίες των απαγωγέων της.

Η άτυχη γυναίκα βλέπει ακόμα εφιάλτες από εκείνη την περίοδοo της ζωής της, ενώ όπως αποκάλυψε οι προαγωγοί της έπαιζαν μαζί της, αλλά και με άλλα κορίτσια, ρώσικη ρουλέτα.

Η Sarah είχε πουληθεί σε έναν προαγωγό από την Γιουγκοσλαβία από τον οποίο δραπέτευσε το 1997. Στην δίκη που ακολούθησε πέντε προαγωγοί πήραν τον δρόμο για την φυλακή.

Ετικέτες: 
2019