Πολιτισμός

Νέες ταινίες: Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (10-16/1/19)

Νέες ταινίες: Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (10-16/1/19)
Νέες ταινίες: Τι παίζουν από σήμερα τα σινεμά. Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας.

Νέες ταινίες: Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (10-16/1/19).

Το πολυσυζητημένο και πολυδιαφημισμένο δράμα του Νοτιοκορεάτη Λι Τσανγκ-ντογκ «Το Παιχνίδι με τη Φωτιά», η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γερμανική ιστορική περιπέτεια «Η Στολή του Λοχαγού», το καλοφτιαγμένο οικογενειακό δράμα «Η Επιστροφή του Μπεν», με την Τζούλια Ρόμπερτς και το αδιάφορο φιλμ τρόμου «Το Βράδυ που Έφαγε τον Κόσμο», μαζί με δύο συμπαθέστατα και ευγενικών προθέσεων ντοκιμαντέρ, είναι οι ταινίες που βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Παράλληλα, συνεχίζουν οι επιτυχίες που βγήκαν τις προηγούμενες εβδομάδες και που έχουν πάρει μια καλή πορεία και εισπρακτικά.

Νέες ταινίες: Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

  • «Το Παιχνίδι με τη Φωτιά»

(«Burning») Δραματική ταινία μυστηρίου, νοτιοκορεάτικης παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Λι Τσανγκ-ντογκ, με τους Στίβεν Γιούν, Γιου Αχ-ιν, Τζουν Τζονγκ-σέο.

  • «Η Στολή του Λοχαγού»

(«The Captain») Δραματική ιστορική περιπέτεια, γερμανικής -και γαλλικής, πολωνικής- παραγωγής του 2017, σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Σβένκε, με τους Μαξ Χουμπάχερ, Φρέντεριχ Λάου, Μιλάν Πεσέλ, Αλεξάντερ Φέλινγκ κα.

  • «Η Επιστροφή του Μπεν»

(«Ben is Back») Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Πίτερ Χέτζες, με τους Τζούλια Ρόμπερτς, Λούκας Χέτζες, Κόρτνεϊ Βανς, Κάθλιν Νιούτον, Αλεσάντρα Παρκ.

  • «Το Βράδυ που Έφαγε τον Κόσμο»

(«The Night Eats the World») Ταινία φαντασίας και τρόμου, γαλλικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Ντομινίκ Ροσέρ, με τους Άντερς Ντάνιελσεν Λι, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Ντενίς Λαβάν κα.

  • «Στο Σώμα της»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία Ζαχαρία Μαυροειδή.

  • «Η Ιστορία της Ζιγιάν»

(«Jiyan’s story») Ντοκιμαντέρ τουρκικής, ελληνικής παραγωγής του 2018, σε σκηνοθεσία του Χαλούκ Ουνάλ.

Ντοκιμαντέρ για την ιστορία των γυναικών που αντιστάθηκαν στην πολιορκία του ISIS στο Κομπάνι της βόρειας Συρίας, μέσα από την αφήγηση της Ζιγιάν, διοικήτριας στο αρχηγείο του YPJ (Μονάδες Προστασίας Γυναικών). Η ταινία, γυρίστηκε στη Βόρεια Συρία, μεταξύ Δεκεμβρίου 2014 και Ιουλίου 2015, ενώ το τεχνικό μέρος της ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments