Αθλητισμός

Premier League – Λίβερπουλ: Νίκη με Σαλάχ

Premier League – Λίβερπουλ: Νίκη με Σαλάχ
Premier League - Λίβερπουλ: Επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι, περνώντας με τρίποντο από το Μπράιτον με 1-0. Σκόρερ για τους «ρεντς» ο Μο Σαλάχ με πέναλτι.

Premier LeagueΛίβερπουλ: Η Λίβερπουλ άφησε στο παρελθόν την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι και επέστρεψε στις νίκες με το εκτός έδρας 1-0 επί της Μπράιτον. Σκόρερ του νικητήριου γκολ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ με εκτέλεση πέναλτι στο 50ο λεπτό.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άφησε πίσω της την ήττα από τους «σίτιζενς» και με το γνωστό κυριαρχικό τρόπο παιχνιδιού πέρασε με το τρίποντο από την έδρα της Μράιτον. Με κατοχή 72-28, οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο στους γηπεδούχους και είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και περισσότερα γκολ.

Με τη νίκη αυτή η Λίβερπουλ έστειλε τη διαφορά στους 7 πόντους από την δεύτερη Σίτι και τους 9 από την Τότεναμ, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι παραπάνω. Οι Λονδρέζοι αγωνίζονται αύριο (13/1) εντός έδρας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα τη Δευτέρα (14/1) εντός έδρας με τη Γουλβς.

Μπράιτον: Μπάτον, Μοντόγια, Ντανκ, Ντάφι, Μπονγκ, Πρέπερ, Στίβενς, Γκρος, Μαρτς, Μάρεϊ, Λοκάντια.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Σακίρι, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments