Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (15/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (15/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (15/1/19).

Ζώδια και έρωτας: Κριός

Μοιραστείτε τα όνειρά σας με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα και ενθαρρύνετε τους να κάνουν το ίδιο. Καμία ιδέα δεν είναι υπερβολική.

Αν μπορείτε να το φανταστείτε, από κοινού μπορείτε να το πραγματοποιήσετε.

Ταύρος

Οι αλλαγές που θα ξεκινήσουν σήμερα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Εάν περιμένατε μέχρι τώρα για να κάνετε μερικές τολμηρές κινήσεις, μην περιμένετε πια. Πάρτε μαζί τον/την αγαπημένο/η σας και ξεκινήστε!

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να συμβούν παρεξηγήσεις, οπότε κρατήστε τις σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη φορά. Επιλέξτε προσεκτικά τι θα πείτε για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητές της κακής επικοινωνίας με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια και έρωτας: Καρκίνος

Μετά από μια αγχωτική εβδομάδα, αφιερώστε ένα χαλαρωτικό απόγευμα με τον/την αγαπημένο/η σας. Θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Μοιραστείτετις σκέψεις σας μεταξύ σας και αρχίστε να σχεδιάζετε κάτι μεγάλο.

Λέων

Η σημερινή μέρα έχει να κάνει λιγότερο με το να κάνετε πράγματα και περισσότερο με το σχεδιάσετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Με λίγο καλό προγραμματισμότώρα, τα πράγματα θα είναι ευκολότερα για εσάς αργότερα. Εξερευνήστε τις ιδέες σας με τον/την αγαπημένο/η σας πριν αναλάβετε κάποια δέσμευση.

Παρθένος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να λειτουργείτε με διαφορετικούς ρυθμούς σήμερα. Αντί να προσπαθήσετε ναεπιταχύνετε τους δικούς σας για να τους προλάβετε, απλώς αποδεχτείτε ότι καθένας κάνει αυτό που θέλει και μπορεί. Απολαύστε λίγο χρόνο μόνοι σας.

Ζυγός

Μπορεί να φαίνεται ότι οι αλλαγές στη σχέση σας είναι αργές, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στο παρελθόν θα δείτε ότι έχετε διανύσει αρκετό δρόμο. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε – είστε στο σωστό δρόμο.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει με ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα μικρά πειράγματα μετατρέπονται σε παθιασμένες στιγμές και εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο την εβδομάδα σας.

Τοξότης

Εάν ξυπνήσατε ευχόμενοι να ήταν πραγματικότητα τα όνειρά σας, κάντε τις ανάλογες κινήσεις για να το καταφέρετε. Αν προσθέσετε λίγη φαντασία στη σχέση σας μπορεί να δείτε μια πλευρά του/της συντρόφου σας που δεν έχετε ξαναδεί!

Αιγόκερως

Τα λόγια δεν είναι ο μόνος τρόπος για να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι σκέφτεστε. Αφήστε τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει και να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν θα χαθεί στη μετάφραση.

Υδροχόος

Αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα σήμερα. Συζητήστε τον προϋπολογισμό σας με τον/την αγαπημένο/η σας και τηρήστε τον. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε δημιουργικούς και οικονομικούς τρόπους για να περάσετε καλά μαζί.

Ιχθείς

Απολαύστε με τον/την αγαπημένο/η σας μια μέρα γεμάτη χαλάρωση και περιποίηση. Μια επίσκεψη σε ένα σπα θα ήταν υπέροχη. Ή, πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και κάντε εσείς ένα μασάζ στον/στη σύντροφό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments