Ελλάδα

Αφίσες για τη Μακεδονία: Έξι συλλήψεις για τις απειλητικές αφισοκολλήσεις (pics)

Αφίσες για τη Μακεδονία: Έξι συλλήψεις για τις απειλητικές αφισοκολλήσεις (pics)
Απειλητικές αφίσες για τη Μακεδονία με τα πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης αναρτήθηκαν απειλητικές αφίσες για τη Μακεδονία, που έχουν τα πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού.

Αφίσες για τη Μακεδονία: Έξι συλλήψεις από την Αστυνομία

Οι αρχές συνέλαβαν δύο Έλληνες 41 ετών στην Κοζάνη, δύο άντρες, ηλικίας ηλικίας 55 και 45 ετών, στα Γρεβενά και δύο ακόμα, ηλικίας 20 και 21 ετών στην Θεσσαλονίκη.

Όλοι κατηγορούνται για παράνομη αφισοκόλληση.

Οι δύο συλληφθέντες στα Γρεβενά αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα ενώ οι συλληφθέντες της Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.

Στις αφίσες φαίνεται το πρόσωπο ενός (κάθε φορά) βουλευτή από εκείνους που προτίθενται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» και κανένα άλλο σχόλιο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments