Πολιτική

Βουλή: Χαμός με Καμμένο, Βούλτεψη και Κουμουτσάκο (vids)

Βουλή: Χαμός με Καμμένο, Βούλτεψη και Κουμουτσάκο (vids)
"Δεν σε πάω βόλτα με το κότερο που να χτυπιέσαι κάτω", είπε φωνάζοντας ο Πάνος Καμμένος από την Βουλή.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος συγκρούστηκε φραστικά με τη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Συγκεκριμένα, αφορμή για την κόντρα στάθηκε η τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σταθερή θέση για το Σκοπιανό με βάση ερώτηση που είχαν καταθέσει βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Καμμένος διάβασε τα ονόματα των υπογραφόντων βουλευτών, μεταξύ των οποίων και αυτό της κ. Βούλτεψη, η οποία εξερράγη και ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.

Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης προσπάθησε να επιβάλλει την τάξη, αλλά η κ. Βούλτεψη φάνηκε να μην ηρεμεί, κάνοντάς τον να πει «μην με υποχρεώσετε να σηκωθώ πάνω».

Σημειώνεται ωστόσο ότι ότι ο κ. Κακλαμάνης υποχρεώθηκε να επαναφέρει στην τάξη και τον κ. Καμμένο ο οποίος απευθυνόμενος στην κ. Βούλτεψη την παρακίνησε να τον πάει και στο… Κακουργειοδικείο, και της είπε:

«Κάτσε κάτω», ενώ νωρίτερα απευθυνόμενος ξανά προς την ίδια τόνισε: «Βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ, χτυπήσου κάτω».

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε άλλη μία φωνή από τα έδρανα και ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι «διαγράφω από τα πρακτικά την φράση του κ. Καράογλου».

Στιγμές αργότερα έγινε γνωστό ποια ήταν η φράση καθώς ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «είναι ντροπή να ακούγονται εδώ μέσα φράσεις για αλκοτέστ» με τον Νικήτα Κακλαμάνη να του απαντά ότι τον προστάτεψε ζητώντας άμεσα να διαγραφεί η εν λόγω φράση από τα πρακτικά.

Εν συνεχεία, η κ. Βούλτεψη ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και απάντησε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργό Άμυνας:

«Δεν πρόκειται να ανεχθώ άλλο μέσα σε αυτή την αίθουσα υπονοούμενα σε σχέση με ζητήματα ηθικής και σεξιστικά υπονοούμενα» ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη και συνέχισε: «Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που σήμερα μας αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έλεγαν μόνο ψέματα σε εμάς και στον ελληνικό λαό, έλεγαν ψέματα και μεταξύ τους ο και τώρα κλαίει ο ένας για τον άλλον».

Δείτε την τοποθέτησή της:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments