Πολιτική

Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενο το debate με τον Τσίπρα (vid)

Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενο το debate με τον Τσίπρα (vid)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι θετικός σε ένα μελλοντικό debate με τον πρωθυπουργό.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφος εμπιστοσύνης, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης αντάλλαξαν αρκετές απόψεις, με τον πρωθυπουργό κατά την τοποθέτησή του από το βήμα να προσκαλεί τον πρόεδρο της ΝΔ σε ένα debate.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη ρηματική διακοίνωση που έφτασε στο ελληνικό ΥΠΕΞ από την πΓΔΜ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε:

«Να μας πείτε ποια είναι τα επιχειρήματα που έχετε για τη Συμφωνία των Πρεσπών; Για ποιο λόγο οδηγείτε σε διχασμό τον ελληνικό λαό;».

Καλώντας, δε, τον κ. Μητσοτάκη σε debate, σημείωσε:

«Θέλετε να το κάνουμε και στον ΣΚΑΪ, να σπάσουμε το εμπάργκο; Θέλετε στη Δημόσια Τηλεόραση; Όπου θέλετε. Εγώ έχω επιχειρήματα, εσείς όχι. Εμείς έχουμε τη δύναμη των επιχειρημάτων μας, εσείς τη δύναμη του λαϊκισμού. Να συγκρίνουμε τα επιχειρήματα με τα συνθήματα. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έρθει σε τηλεοπτική αναμέτρηση μαζί μου».

  • Όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας:

Άμεση είναι η απάντηση πηγών της Νέας Δημοκρατίας στην αναφορά Τσίπρα για debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Προφανώς είναι θέμα χρόνου οι εκλογές και για αυτό ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει debate. Καλοδεχούμενες και οι εκλογές και το debate. Debate ζητάει αυτός που χάνει” σχολίαζαν δεικτικά κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments