Πολιτική

Γιώργος Αμυράς: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι

Γιώργος Αμυράς: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι
Την ανεξαρτητοποίησή του και την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε ο Γιώργος Αμυράς.

Σε μια κίνηση την οποία ουσιαστικά περιμέναμε αφού είχε προαναγγελθεί προχώρησε ο Γιώργος Αμυράς. Ο βουλευτής με ανακοίνωσή του ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι, ευχαριστώντας ταυτόχρονα προσωπικά τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά όταν «τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα».

Μάλιστα, όπως αναφέραμε και νωρίτερα ο βουλευτής ευχαριστεί τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και «όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα».

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Αμυρά

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου.

Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα.

  • Η ανάρτησή του στο Facebook:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments