Πολιτισμός

Τρία σπουδαία έργα του Μάνου Χατζιδάκι στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Τρία σπουδαία έργα του Μάνου Χατζιδάκι στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
Έργα του Μάνου Χατζιδάκι ζωντανεύουν στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τρία σπουδαία έργα του Μάνου Χατζιδάκι αποκαλύπτονται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο του Κύκλου Μάνος Χατζιδάκις.

Τα Τραγούδια της αμαρτίας (1992), ο Κοινός βίος (1977) και οι Παίδες επί Κολωνώ (1977) θα παρουσιαστούν για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, στις 9, 10, 13 και 14 Φεβρουαρίου 2019.

Τα Τραγούδια της Αμαρτίας για φωνή και πιάνο ερμηνεύουν ο Πάρις Κιμιωνής (τραγούδι) και ο Τίτος Γουβέλης (πιάνο), ενώ τον Κοινό βίο και τους Παίδες επί Κολωνώ θα ερμηνεύσουν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και δεκαμελές μουσικό σύνολο. Την καλλιτεχνική επιμέλεια των παραστάσεων υπογράφει ο Γιώργος Χατζιδάκις, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια ο Γιάννης Σκουρλέτης, ένας από τους πιο ιδιοσυγκρασιακούς σκηνοθέτες, και η ανατρεπτική του ομάδα bijoux de kant.

Συμμετέχουν, επίσης, φωνητικό σύνολο, περφόρμερ και χορευτές της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

  • Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

9, 10, 13, 14 Φεβρουαρίου 2019 / Ώρα έναρξης 20.30

Ερμηνεύουν: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Πάρις Κιμιωνής

  • Καλλιτεχνική επιμέλεια Γιώργος Χατζιδάκις
  • Σκηνοθετική επιμέλεια Γιάννης Σκουρλέτης / bijoux de kant
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments