Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Παραδίδω την έδρα των ΑΝΕΛ – Τιμή μου να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Παπαχριστόπουλος: Παραδίδω την έδρα των ΑΝΕΛ – Τιμή μου να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ
O Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι θα παραδώσει την έδρα του σε τέσσερις με πέντε ημέρες και ότι δεν θα ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόκειται να παραδώσει την έδρα του και να παραιτηθεί από βουλευτής των ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι θα παραδώσει την έδρα του σε 4- 5 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι πλέον ο Πάνος Καμμένος δεν θα διαθέτει Κοινοβουλευτική Ομάδα και δεν θα λογίζεται ως πολιτικός αρχηγός για τις διαδικασίες της Βουλής. Θα είναι ανεξάρτητος βουλευτής, με δύο πιστούς ακόμα βουλευτές, επίσης ανεξάρτητους, τη Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και τον Κωνστανττίνο Κατσίκη.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που τυπικά ακόμα παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, είπε ακόμα ότι δεν θα ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά αποτελεί δέσμευσή του και δεν μπορεί να κάνει πίσω. Πρόσθεσε, δε, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, άλλωστε ψήφισε και την πρόταση εμπιστοσύνης και τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι είναι οριστικό το διαζύγιό του με τους ΑΝΕΛ. Ενώ κατέληξε λέγοντας ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές…

Τόνισε ακόμη πως σκιές στο δικό του όνομα δεν υπάρχουν, ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και ότι την έδρα του τη δίνει πίσω γιατί είναι δανεική.

Χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ως παγκόσμιου βεληνεκούς και το έδειξε – όπως είπε – με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών που την είχε ανάγκη η χώρα. Ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι έχει δεχτεί απίστευτα απειλητικά μηνύματα και ότι δεν ζήτησε, δεν έχει, ούτε πρόκειται να ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατεύει. Ακόμη χαρακτήρισε δείγμα δημοκρατίας να υπάρχουν πολλά κόμματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments