Ελλάδα

Έγκλημα στη Ρόδο: Σοκάρει η κατάθεση του Αλβανού για το βιασμό της 19χρονης

Έγκλημα στη Ρόδο: Σοκάρει η κατάθεση του Αλβανού για το βιασμό της 19χρονης
Έγκλημα στη Ρόδο: Παράλληλα καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προσήχθη χθες το πρωί και απολογήθηκε, αρνούμενος την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμΕΑ.

Ο ίδιος, όμως, δεν κατάφερε να πείσει εισαγγελέα και ανακρίτρια, οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, για δεύτερη φορά.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, ο Αλβανός φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε την ημέρα εκείνη, ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του, τον 23χρονο Ρομά και την κοπέλα μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο.

Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

Ο 19χρονος Αλβανός επεσήμανε μεταξύ άλλων την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά το περιστατικό της δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως, πράγματι πήγε πίσω από τον Ευαγγελισμό και συνομίλησε με μια παρέα, την οποία είχε γνωρίσει από τον 21χρονο Ροδίτη.

Μάλιστα, διευκρίνισε τον αναζητούσε (τον 21χρονο Ροδίτη) προκειμένου να μιλήσει μαζί του και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία για την υπόθεση της φοιτήτριας.

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως δεν τον βρήκε και πως εκεί στην παρέα, ήταν ο 23χρονος Ρομά με την 19χρονη κοπέλα, οι οποίοι φλέρταραν μεταξύ τους.

Καθώς δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση αποφάσισε να φύγει και τότε ο 23χρονος με την κοπέλα τον ρώτησαν αν τον πειράζει να τους πάρει μαζί του για βόλτα.

Ο Αλβανός τότε είπε πως δεν είχε πρόβλημα το ζευγάρι επιβιβάστηκε και κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και καθώς συνέχιζαν να φλερτάρουν τους άφησε στο Ενυδρείο, ενώ ο 23χρονος του ζήτησε να περάσει να τους πάρει σε είκοσι λεπτά.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε, πως μετά από περίπου μισή ώρα πήγε και πάλι στο Ενυδρείο, όπου εκεί βρήκε μόνο τον 23χρονο.

Ο Ρομά είπε πως η κοπέλα είχε πάει με τα πόδια σπίτι της.

Έγκλημα στη Ρόδο: Τι ισχυρίστηκε ο 23χρονος τσιγγάνος για το βιασμό

Ο νεαρός Ρομά είχε περιγράψει τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία στους αστυνομικούς:

«Ο … κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο.

Η … έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να….

Μετά ο … ξάπλωσε την … μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της» περιέγραψε ο 23χρονος Ρομά και συνέχισε:

«Η … έλεγε αφήστε με να φύγω και ο … της έλεγε πέντε λεπτά πέντε λεπτά.

Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο … και τελικά το κατέβασα».

Έγκλημα στη Ρόδο: Ο Αλβανός δέχθηκε να δώσει του κωδικούς του κινητού του

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζονται και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Αλβανός κατηγορούμενος δέχθηκε να δώσει τους κωδικούς του κινητού του.

Κάτι τέτοιο ίσως δώσει μερικά στοιχεία ακόμη στη δημοσιότητα και να συμβάλει δραστικά στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments