Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (31/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (31/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (31/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Υπό φυσιολογικές συνθήκες λέτε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, αλλά τώρα τελευταία έχετε μάθει να ζυγίζετε τα λόγια σας.

Και έχετε δει τεράστια διαφορά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις! Βοηθά επίσης το γεγονός ότι ακούτε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Λίγη ειρωνεία δε βλάπτει, αλλά όχι απαραίτητα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τη σχέση σας. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως να πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο διπλωματική οδό, και να δείξετε ειλικρίνεια και καλοσύνη. Και φυσικά ξεφορτωθείτε κάθε ίχνος ισχυρογνωμοσύνης.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Πιστεύετε ότι ξέρετε τι θέλετε. Περιμένετε. Όχι, ίσως τελικά να θέλετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Πριν αρχίσετε να λέτε τις εκατομμύρια ιδέες σας στον/στην αγαπημένο/η σας, καθίστε λίγο μόνοι σας για να σκεφτείτε και να κατασταλάξετε.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (31/1/19)

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ανοίξτε το σπίτι σας στους φίλους και την οικογένειά σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας ξέρετε πώς να υποδέχεστε τους ανθρώπους και να τους κάνετε να αισθάνονται άνετα. Θα περάσετε υπέροχα και δεν θα χρειαστεί καν να βγείτε από το σπίτι.

Ωροσκόπιο Λέων

Γιατί να κάνετε την ερώτηση αν δεν θέλετε να μάθετε πραγματικά την απάντηση; Να είστε σαφείς σχετικά με αυτά που θέλετε. Αντί να ζητάτε επίμονα να σας πει ο/η αγαπημένος/η σας αν αυτό το παντελόνι σας παχαίνει, πείτε τους ότι έχετε ανάγκη από ένα κομπλιμέντο και γρήγορα.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς οι δύο είστε τόσο συγχρονισμένοι σήμερα, που είναι λες και έχετε φτιαχτεί ο ένας για τον άλλον. Δεν έχετε φτάσει ακόμη στο επίπεδο του να διαβάζει ο ένας το μυαλό του άλλου, αλλά είστε πολύ κοντά και είναι σχεδόν τρομακτικό. Απολαύστε αυτή την αρμονία και εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Στοχεύστε ψηλά. Αυτή τη στιγμή, ο,τιδήποτε είναι εφικτό εάν εσείς οι δυο το πάρετε απόφαση. Κάντε μερικά εξωπραγματικά σχέδια. Απλά να θυμάστε το ρητό που λέει να προσέχετε τι εύχεστε γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας βρίσκεστε σε μια φάση ανανέωσης όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή. Αν υπάρχουν κάποιοι φίλοι με τους οποίους είχατε σκοπό να επανασυνδεθείτε, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το κάνετε. Μια χαλαρή συνάντηση θα είναι διασκεδαστική για όλους.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Όταν επικεντρώνεστε στο να εκπληρώσετε το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή, καταλήγετε να βοηθάτε τους αγαπημένους σας κατά τη διαδικασία. Μάθετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και δεν θα καταλήξετε να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι με τους άλλους επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό αναρωτιέστε πώς μπορείτε να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αρχίσετε να σκέφτεστε το χρόνο που περνάτε με τον/την σύντροφό σας, την οικογένεια και τους φίλους σας ως χρόνο αφιερωμένο και στον εαυτό σας, και όχι μόνο σε αυτούς;

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Πέμπτη (31/1/19)

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σας εξυπηρετεί να πιστεύετε ότι ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο. Ήρθε η ώρα να κατεβείτε από το συννεφάκι σας πριν πέσετε και χτυπήσετε. Συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας ειλικρινά και θα δείτε αλλαγή στις αντιδράσεις τους.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Η θεωρία είναι ότι θα είστε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα και στην πράξη, συμβαίνει αυτό ακριβώς. Είναι ωραίο να ξέρετε πώς να κάνετε τον άλλον να γελάει. Με αυτόν τον τρόπο τα δύσκολα γίνονται εύκολα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments