Lifestyle

Νίνα Παπαϊωάννου: Το μήνυμά της μετά το τέλος του «My Style Rocks»

Νίνα Παπαϊωάννου: Το μήνυμά της μετά το τέλος του «My Style Rocks»
Η Νίνα Παπαϊωάννου ήταν ανάμεσα στις έξι φιναλίστ του My Style Rocks.

Η Νίνα Παπαϊωάννου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι My Style Rocks, το οποίο έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή.

Νικήτρια αναδείχτηκε η Φωτεινή Τράκα, ενώ ανάμεσα στις έξι φιναλίστ βρέθηκε και η Νίνα Παπαϊώαννου.

Η 50χρονη Νίνα Παπαϊωάννου ξεχώρισε για το στυλ της και έκλεψε τις εντυπώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της στο reality μόδας.

View this post on Instagram

Καλημερα αγαπημένοι μου, ειλικρινά τα μηνύματα σας με συγκινούν. Χαιρομαι τόσο πολυ που σας αγγίζει η παρουσία μου στο παιχνίδι, σίγουρα δεν έχει να κανει μονο με τα ρουχα και το στυλ. Θέλω να περνάω μια νότα αισιοδοξίας για ολους. Να αγαπάμε την ζωή ! Να αντιμετωπίζουμε όσα μας φέρνει καλα και κακά με θετικη σκέψη . Να τολμάμε και να κυνηγάμε τα ονειρα μας σε καθε ηλικία. μακιγιάζ @vasialymperopoulou Παλτο @mango ( @themallathensofficial ) , φουστα και μπλούζα @zara ( σε έκπτωση) παπουτσια @louboutinworld τσαντα @gucci τιρκουάζ πασμινα @shaw_brothers . #grmystylerocks #mystylerocks #happynow #outfitoftheday #stylish #wiwt #travelawesome #over40style #chicover50 #fashionover40 #fashionover50 #tvshows #styleinspiration #dailystyle #trendsurvivor #wiw #whatiwore #styleblogger #fashion #zarastreetstyle #mango #styleblogger #mylook #fashiongram #outfitideas #50 #midlifestyle #over50style #agelessstyle

A post shared by Nina Papaioannou (@trendsurvivor) on

Μάλιστα, τα θετικά σχόλια σε κάθε της εμφάνιση έπεφταν βροχή.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, η Νίνα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους την αγάπησαν και την στήριξαν.

View this post on Instagram

Οτι θα εκφωνούσα τις ειδησεις του Σκαι στο My Style Rocks δεν το είχα φανταστεί και ειλικρινά θα ηθελα να ακούσω τις ειδήσεις που έγραψα … πουκαμισο @zara παλιό , παντελονι και παπουτσια @zara (σε έκπτωση) σακάκι @chanelofficial , τσαντα @chanelofficial pre-loved απο το @meanttobemint μακιγιάζ @olga_aslanidi . #grmystylerocks #mystylerocks #happynow #outfitoftheday #stylish #wiwt #travelawesome #over40style #chicover50 #fashionover40 #fashionover50 #styleover40 #styleinspiration #dailystyle #trendsurvivor #wiw #whatiwore #styleblogger #fashion #ootd #elegantstyle #fashionblogger #styleblogger #mylook #fashiongram #outfitideas #50 #midlifestyle #over50style #agelessstyle

A post shared by Nina Papaioannou (@trendsurvivor) on

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια από τις αγαπημένες της φωτογραφίες και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: «Το στυλ δεν έχει ηλικία και η κομψότητα είναι στάση ζωής. Χαίρομαι κατάφερα να αγγίξω τις καρδιές σας αλλά και να αλλάξω λίγο το κατεστημένο. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη σας και τα υπέροχα μηνύματα. Νιώθω ότι είμαι νικήτρια , όπως, κι όλες που φτάσαμε στον τελικό . Μας ανοίγονται πολλοί καινούργιοι δρόμοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments