Αθλητισμός

Βαλμίρ Μπερίσα: Ο πρώην “πράσινος” υπογράφει στη Σπάρτη

Βαλμίρ Μπερίσα: Ο πρώην “πράσινος” υπογράφει στη Σπάρτη
Συμφώνησε με τη Σπάρτη ο Βαλμίρ Μπερίσα.

Παίκτης της Σπάρτης θα είναι όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βαλμίρ Μπερίσα. Και ναι το όνομα σας φαίνεται γνωστό από το πέρασμά του στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως γράφει το f-news.gr, ο Βαλμίρ Μπερίσα συμφώνησε  το μεσημέρι της Πέμπτης (7/2/19) και είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Σπάρτη προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ριχθεί αμέσως στην μάχη της Football League.

O ίδιος δεν ήθελε να αγωνιστεί σε μικρές κατηγορίες, ωστόσο οι άνθρωποι της Σπάρτης φαίνεται ότι κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή και να τον ντύσουν εν τέλει στα χρώματα της ομάδας τους.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή οι συζητήσεις προκειμένου ο παίκτης να πειστεί να έρθει ξανά στην Ελλάδα ήταν ατελείωτες.

Το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Σουηδός, με καταγωγή από το Κόσοβο στράικερ, είχε προλάβει να καταγράψει μόλις μία συμμετοχή με το Τριφύλλι. Τελευταίος σταθμός του ήταν η νορβηγική Αάλεσουντ.

Ο Βαλμίρ Μπερίσα είναι 22 χρονών και σε νεαρή η ηλικία ο παίκτης από το Κόσοβο θεωρούνταν ταλεντάκι, ωστόσο δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν.

  • Ο  Βαλμίρ Μπερίσα με την φανέλα του Παναθηναϊκού:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments