Ελλάδα

Τσίπρας Χάλκη: Οι φωτογραφίες που “ανέβασε” ο πρωθυπουργός στα social media (pics)

Τσίπρας Χάλκη: Οι φωτογραφίες που “ανέβασε” ο πρωθυπουργός στα social media (pics)
Τσίπρας Χάλκη: Ο πρωθυπουργός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα social media μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Χάλκη.

Τσίπρας Χάλκη: Ο Αλέξης Τσίπρας μοιράστηκε με τους followers του στο instagram μερικές στιγμές από το ταξίδι του στη Χάλκη. Στις φωτογραφίες, ο πρωθυπουργός απεικονίζεται δίπλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στη Θεολογική Σχολή.

Στο μήνυμά του, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε τα εξής:

“Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Με ξενάγησε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τον τόπο που σπούδασε, όταν μικρό παιδί ακόμα, 15 χρονών, ήρθε από την Ίμβρο. Τον ευχαρίστησα ιδιαίτερα για αυτό.

Η επαναλειτουργία της σχολής δεν θα ωφελήσει μόνο το Πατριαρχείο και την ορθοδοξία αλλά θα αποτελέσει ένα μήνυμα φιλίας, αλληλοκατανόησης και αδελφοσύνης ανάμεσα στους δύο λαούς”

Οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από τη Χάλκη

View this post on Instagram

Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Με ξενάγησε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τον τόπο που σπούδασε, όταν μικρό παιδί ακόμα, 15 χρονών, ήρθε από την Ίμβρο. Τον ευχαρίστησα ιδιαίτερα για αυτό. Η επαναλειτουργία της σχολής δεν θα ωφελήσει μόνο το Πατριαρχείο και την ορθοδοξία αλλά θα αποτελέσει ένα μήνυμα φιλίας, αλληλοκατανόησης και αδελφοσύνης ανάμεσα στους δύο λαούς.

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments