Ελλάδα

Ύποπτοι φάκελοι: Συναγερμός στα δικαστήρια του Πειραιά

Ύποπτοι φάκελοι: Συναγερμός στα δικαστήρια του Πειραιά
Έντεκα ύποπτοι φάκελοι στα Δικαστήρια Πειραιά.

Ύποπτοι φάκελοι εντοπίστηκαν στα δικαστήρια του Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης (7/2/19). Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη. Τόσο πυροτεχνουργοί της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι ύποπτοι φάκελοι είχαν παραλήπτη πιθανότατα κάποιο δικαστικό.

Να σημειώσουμε, ότι οι φάκελοι ήταν 11 και είχαν ταχυδρομηθεί από το εξωτερικό.

Μετά από έλεγχο που έγινε και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν εκρηκτικοί μηχανισμοί οι φάκελοι παραλήφθηκαν από τα ΕΚΑΜ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω έλεγχο.

Θυμίζουμε, ότι η υπόθεση με τους ύποπτους φακέλους δεν είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, αφού το τελευταίο διάστημα όλο και συχνότερα  οι Αρχές καλούνταν να αντιμετωπίσουν παρόμοια περιστατικά.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, αλλά και δημόσιες υπηρεσίες είχαν μπει στον “στόχο” με αποστολείς τις περισσότερες φορές από την Ινδία.

Ορισμένοι εξ αυτών περιείχαν ερεθιστική σκόνη, που χρησιμοποιείται σε συγκολλητικές ουσίες, ενώ άλλοι είχαν φυλλάδια.

Οι Αρχές ωστόσο, μετά από απανωτά περιστατικά δεν έχουν βρει απάντηση στο γιατί και από ποιους κινητοποιούνται τα συγκεκριμένα συμβάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments