Διεθνή

Γιούνκερ για Τουσκ: “Δεν έχω δει πουθενά την κόλαση, παρά μόνο στη δουλειά μου”

Γιούνκερ για Τουσκ: “Δεν έχω δει πουθενά την κόλαση, παρά μόνο στη δουλειά μου”
Γιούνκερ για Τουσκ: Η τοποθέτηση του προέδρου της Κομισιόν για τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τουσκ, οι οποίες προκάλεσαν σάλο στους κόλπους της ΕΕ.

Γιούνκερ για Τουσκ:Με χιουμοριστικό τρόπο προσπάθησε να “συμμαζέψει” τον ντόρο που προκλήθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Η τοποθέτηση του Ντόναλντ Τουσκ και η ατάκα περί “ειδικής θέσης στην κόλαση”, δεν πέρασε απαρατήρητη. Για τον λόγο αυτόν, ο πρόεδρος της Κομισιόν επέλεξε να πει την άποψή του, σε μια προσπάθεια να “σιγάσει” το περιστατικό.

“Αναρωτιέμαι πώς μοιάζει αυτό το ξεχωριστό μέρος στην κόλαση, που προορίζεται για αυτούς που προώθησαν το Brexit χωρίς ίχνος σχεδίου για το πώς να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια”. Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Ντόναλντ Τουσκ, η οποία “άναψε φωτιές” και οδήγησε τον Γιούνκερ σε… επεξηγήσεις.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε τα εξής:

“Εγώ είμαι λιγότερο Καθολικός από τον καλό μου φίλο Ντόναλντ. Εκείνος πιστεύει μόνον στον παράδεισο και το αντίθετό του την κόλαση. Εγώ πιστεύω στον παράδεισο. Και δεν έχω δει πουθενά την κόλαση πέρα από το χρόνο που περνώ εδώ κάνοντας τη δουλειά μου, είναι μια κόλαση”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments