Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (7/2/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (7/2/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (7/2/19)

ζώδια Κριός

Γιατί δεν χρησιμοποιείτε προς όφελός σας τον κύκλο των γνωριμιών σας; Το χάρισμα της προσέγγισης δεν εξυπηρετεί μόνο την καριέρα σας, μπορείτε να γνωρίσετε και καινούργια άτομα.

Μπορείτε να πάτε με φίλους σε διάφορες εκδηλώσεις ή να τους επισκέπτεστε στα γραφεία τους, ώστε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Φυσικά θα βρεθούν τρόποι να επιστρέψετε στους φίλους σας αυτή τη χάρη!

ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να βάλετε πολλά πράγματα σε σειρά. Διευθετήστε εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό, τακτοποιήστε το σπίτι αλλά και τον εργασιακό σας χώρο. Όταν όλα βρίσκονται στη θέση τους, απαλλάσσεστε από την ένταση και μπορείτε να εστιάσετε στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα!

ζώδια Δίδυμοι

Αναμείξτε και άλλους στην αναζήτησή σας για την πραγματική αγάπη. Μιλήστε με φίλους και ζητήστε τους να σας γνωρίσουν άλλα άτομα. Συζητήστε το με μέλη του οικογενειακού σας κύκλου, μήπως μπορούν να σας πουν συμβουλές. Ίσως εκείνοι ξέρουν ποια πράγματα χειρίζεστε λάθος!

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (7/2/19)

ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει να γίνετε πιο μαχητικοί στις προσεγγίσεις σας. Αν δεν έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε από διαδικτυακές προσπάθειες, απευθυνθείτε σε φίλους και γνωστούς. Είναι οι καλύτεροι «επαγγελματίες», αφού σας ξέρουν όσο καλά ξέρετε κι εσείς τον εαυτό σας!

ζώδια Λέων

Ενόσω αναζητάτε το τέλειο ταίρι, μήπως στην πορεία ξεχνάτε να φέρεστε αρκετά καλά στον εαυτό σας; Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία για να έχει διάρκεια μια σχέση. Δεν πρέπει να αφήνετε την αξιοπρέπειά σας να γίνετε χαλάκι, για κανέναν!

ζώδια Παρθένος

Αν έχετε να επιλέξετε μεταξύ της πεπατημένης ή του ρίσκου στο ρομάντζο, καλύτερα να επιλέξετε το ρίσκο! Μην οπισθοχωρείτε και μην διστάζετε, η ζωή είναι πολύ μικρή. Στον μόνο που μπορείτε να αφήνετε μια μικρή ευκαιρία να δράσει αντί για εσάς, είναι ο έρωτας!

ζώδια Ζυγός

Νιώθετε θλιμμένοι και δεν ξέρετε πώς να ξεφύγετε από αυτό και να χαμογελάσετε ξανά; Κανονίστε να συναντηθείτε με ένα φιλικό σας άτομο που ξέρετε ότι έχει πάντα τον τρόπο να σας κάνει να γελάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεχαστεί λίγο από τα προβλήματα, με ένα θεραπευτικό και αναζωογονητικό γέλιο!

ζώδια Σκορπιός

Μήπως ο αυτοέλεγχός σας έχει σαθρά όρια; Αντί να ενδίδετε σε κάθε παρόρμηση όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, πάψτε να μιλάτε τόσο. Δεν υπάρχει λόγος να αποκαλύπτετε τα πάντα για εσάς από την αρχή. Εξάλλου, υπάρχει πάντα η περίπτωση να αλλάξετε εσείς γνώμη για ένα άτομο στη συνέχεια… Μην εκτίθεστε!

ζώδια Τοξότης

Σήμερα ενδέχεται να σας προκύψει ένα απροσδόκητο εμπόδιο. Πριν πατήσετε το κουμπί του πανικού, προσπαθήστε να σκεφτείτε την κατάσταση. Ίσως να είναι μια πρόκληση που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ενίοτε, όταν στρέφετε το κεφάλι μακριά από ένα θέμα, βρίσκετε και τη λύση του!

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Πέμπτη (7/2/19)

ζώδια Αιγόκερως

Η μέρα είναι εξαιρετική για να διεκδικήσετε πράγματα που ποθείτε! Είτε πρόκειται για μια πολυαναμενόμενη αύξηση είτε για διασκέδαση μέχρι το πρωί, τολμήστε το. Μην δεχθείτε καμία αρνητική απάντηση, το πεπρωμένο σας βρίσκεται στα δικά σας χέρια και μόνο!

ζώδια Υδροχόος

Περισπασμοί αναμένεται να ξεπετάγονται σήμερα μπροστά σας από παντού. Σίγουρα θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε όσα πρέπει να κάνετε, αν όλη τη μέρα ονειροπολείτε. Επειδή τα χρονοδιαγράμματα έχουν στενέψει πολύ, φροντίστε να προσηλωθείτε και να ολοκληρώστε τις υποχρεώσεις σας. Έτσι θα σας μείνει περισσότερος χρόνος, όχι μόνο για φαντασιώσεις αλλά και για συναντήσεις με το άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας!

ζώδια Ιχθύες

Ενίοτε έχετε την αίσθηση ότι παλεύετε με δαίμονες και δράκους πριν καταφέρετε να προσεγγίσετε την αληθινή αγάπη. Είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο θετικά και να μην καταθέτετε τα όπλα. Ο έρωτας παραμονεύει σε κάποια από τις επόμενες γωνίες!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments