Ελλάδα

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στέλνουν «τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στέλνουν «τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση
Κινητοποιήσεις αγροτών: Δεν αποκλείουν να κατέβουν στην Αθήνα.

Κινητοποιήσεις αγροτών:«Τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να ορίσει ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών έδωσαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αλλιώς η Ελλάδα θα κοπεί στα δύο.

Οι αγρότες αποφάσισαν πως αν μέχρι τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχει οριστεί το ραντεβού, τότε θα υπάρξει νέα κινητοποίηση με παρόμοιο στόχο με αυτόν του Σαββάτου όταν και απέκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη και «κόπηκε» η Ελλάδα στα δύο.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί το ραντεβού, οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους τηνΤρίτη στις 4 το απόγευμα στον κόμβο του Πλατύκαμπου.

Παράλληλα, δεν αποκλείουν να προχωρήσουν σε κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους.

Αύριο, μάλιστα, στις 10 το πρωί αγρότες των Σερρών θα προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό της εφορίας της πόλης.

Αγρότες έκλεισαν τη νέα εθνική Ναυπλίου-Μυκηνών

Στον αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Ναυπλίου – Μυκηνών στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου προχώρησαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Αργολίδας.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, παρακάμπτοντας το σημείο αποκλεισμού της Ε.Ο Ναυπλίου – Μυκηνών.

Οι αγρότες ενημέρωσαν πως θα παραμείνουν στο σημείο τουλάχιστον μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας Μιχάλης Κρόκος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, αιτημάτων επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να βρεθούν στο δρόμο του αγώνα, συμμετέχοντας μαζικά στις κινητοποιήσεις της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments