Μedia

Your Face Sounds Familiar: Oι μεταμορφώσεις που θα δούμε στο show της Κυριακής

Your Face Sounds Familiar: Oι μεταμορφώσεις που θα δούμε στο show της Κυριακής
Your Face Sounds Familiar: Ανατρεπτικές εμφανίσεις ετοιμάζουν για απόψε οι παίχτες.

Tο «Your Face Sounds Familiar», έρχεται στον ΑΝΤ1 και αυτή την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, στις 20:45 και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ μαγικά.

Οικοδέσποινα του σόου είναι η Μαρία Μπεκατώρου και μέλη της κριτικής επιτροπής οι, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση.

Your Face Sounds Familiar: Oι μεταμορφώσεις που θα δούμε στο show της Κυριακής

Οι μεταμορφώσεις που θα δούμε αυτή την Κυριακή, στο 3ο σόου του «Your Face Sounds Familiar» είναι (αλφαβητικά):

  • Αργύρης Αγγέλου: Cher (Battle of Stars)
  • Ευθύμης Ζησάκης: Πάνος Μουζουράκης
  • Μελίνα Μακρή και Πασχάλης Τσαρούχας: Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας
  • Βαγγέλης Παναγόπουλος: Drake
  • Κατερίνα Στικούδη: Cher (Battle of Stars)
  • Ίαν Στρατής: Νίκος Οικονομόπουλος
  • Πασχάλης Τσαρούχας: Τζον Τίκης
  • Εύα Τσάχρα: Μαρία Κάλλας
  • Ελένη Φιλίνη: Βίκυ Μοσχολιού
  • Χρύσπα: Στέφανος Κορκολής

Χάρη στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, με τον συνδυασμό LED και γραφικών απεικονίσεων, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Your Face Sounds Familiar: H Εύα Τσάχρα αποκαλύπτει αν πήγε για διαφημιστικούς λόγους!

Η Εύα Τσάχρα είναι αποκαλυπτική στη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

Η ίδια, μίλησε τόσο για τις συνεργασίες της, όσο και για τα προσωπικά της, ωστόσο, δεν θα μπορούμε να μην αναφερθεί και στο YFSF, που συμμετέχει αυτή την περίοδο!

Για διαφημιστικούς λόγους πήγες και στο «Familiar»;

Είναι δουλειά και για τους δέ­κα που συμμετέχουμε είναι και καλλιτεχνική έκφραση. Και τη δουλειά επιδιώκεις να τη συν­δυάζεις με ευχαρίστηση. Σαφώς πιστεύω πως θα ωφελή­σει όλους μας η παρουσία στο σόου.

Με κλασικές σπουδές της μουσικής έχεις δουλέ­ψει και με έντεχνους καλ­λιτέχνες και με αυτούς που χαρακτηρίζονται εμπορικοί από μερίδα του κοινού. Τε­λικά υπάρχει ο συγκεκρι­μένος διαχωρισμός;

Υποκειμενικά για μένα δεν υφίσταται. Διασκεδάζω με όλατα είδη μουσικής. Αυτές οι γραμμές εξαλείφονται. Βλέπεις πως εκ­πρόσωποι του έντεχνου τραγουδιού ή εναλλακτικού, όπως ο Μουζουράκης, ο Μαραβέγιας, η Ρίζου και η Ζουγανέλη, δουλεύουν σε μεγάλα μαγαζιά που παλιότερα εμφανίζονταν πιο ποπ καλλιτέχνες. Το «Estate»,για παράδειγμα, μπορεί να υπο­δεχθεί τη μια σε­ζόν την Μποφίλιου και την επόμενη τον Ρουβά. Νομίζω πως πια είναι θέμα δι­άθεσης, είπε στο TV Έθνος!

Περισσότερα