Ελλάδα

Αρκάς: Η απάντησή του σε όσους κατακρίνουν τα σκίτσα του (pics)

Αρκάς: Η απάντησή του σε όσους κατακρίνουν τα σκίτσα του (pics)
O Αρκάς με ανάρτησή του στο Facebook δίνει την δικιά του απάντηση σε όσους τον κατακρίνουν.

Ο Αρκάς απαντάει στην κριτική που δέχεται για τα σκίτσα του με μήνυμα που ανάρτησε σε προσωπική του σελίδα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι από την εμφάνιση των σκίτσων πάντα βρισκόταν στο επίκεντρο της κριτικής, με πολλούς να τον στοχεύουν και από διαφορετικούς χώρους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αρκά:

«Από το 1981 που εμφανίστηκαν τα σκίτσα του Αρκά στη ΒΑΒΕΛ, μέχρι σήμερα που ανεβαίνουν στο Διαδίκτυο, οι εχθροί τους ήταν πολλοί και εναλλασσόμενοι. Φασίστες, Χριστιανοί, δεξιοί, αριστεροί, κομμουνιστές και άλλες κατηγορίες φανατικών διαδέχονταν η μια την άλλη. Σήμερα, σαν να κλείνει ένας κύκλος, εμφανίστηκαν πάλι οι αρχικοί επικριτές: οι πουριτανοί. Την δεκαετία του ’80 τους λέγαμε ηθικολόγους. Σήμερα αυτοαποκαλούνται politically correct».

  • Αρκάς: Η ανάρτησή του στο Facebook:

Έλενα Ακρίτα για Αρκά: «Αυτό δεν είναι χιούμορ, λυπάμαι»

Ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά που κατέκρινε τα σκίτσα του Αρκά, ήταν το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέβασε ένα σκίτσο με ερωτικό περιεχόμενο από τη σειρά «Ζευγάρια» και ένα ακόμη σχετικό με τη δυσλεξία.

Συνόδευσε την ανάρτησή της με την αποδοκιμασία της προς τον Αρκά, θεωρώντας πως το χιούμορ του άλλαξε και δεν είναι όπως παλιά, γράφοντας: «Πόσο τον θαύμαζα κάποτε… ‘αυτό’ δεν είναι χιούμορ, λυπάμαι.»

Στα σχόλια, όπου πολλοί από τους χρήστες συμφώνησαν με τη γράφουσα, χαρακτηρίζοντας τα σκίτσα «ρατσιστικά» και «ντροπιαστικά», ενώ άλλοι διαφώνησαν, υποστηρίζοντας πως πρόκειται απλώς για χιούμορ, η Έλενα Ακρίτα πρόσθεσε: «Το πολιτικό σκέλος δεν μ’ ενοχλεί, προσωπικά το θεωρώ δικαίωμα του. Πολλοί μεγάλοι σατιρικοί καλλιτέχνες ήταν στρατευμένοι».

  • Τα επίμαχα σκίτσα του Αρκά:

Διαβάστε Eπίσης

Αρκάς «από τα παλιά»: Ανέβασε επικό σκίτσο για την αγορά εργασίας

Αρκάς: Αυτό είναι το σκίτσο που ανέβασε για τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις

Περισσότερα