Μedia
pagenews.gr / Μedia / Νίκος Μουτσινάς: Τα νέα για την υγεία του – Πότε επιστρέφει στην εκπομπή του
Νίκος Μουτσινάς: Τα νέα για την υγεία του – Πότε επιστρέφει στην εκπομπή του | Pagenews.gr
Αφροδίτη Πάνου

Ο Νίκος Μουτσινάς την περασμένη Πέμπτη (7/2/19) το βράδυ ένιωσε έντονους πόνους στη μέση την ώρα της παράστασης «Βερβερίτσα» στο θέατρο Βρετάνια.

Λίγο αργότερα η Νικόλ Παναγιώτου βγήκε στη σκηνή και ανακοίνωσε στους θεατές ότι η παράσταση δεν θα συνεχιζόταν. Ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δεν μπορούσε να κουνηθεί.

Την επόμενη μέρα ο Μουτσινάς δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Για την παρέα».

Επίσης, το θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής.

Ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με μια στολή υπερήρωα, σχολιάζοντας ότι είναι ξαπλωμένος στον καναπέ σε «λουμπάγκο μουντ».

Νίκος Μουτσινάς: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή

Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι αισθάνεται καλύτερα και σήμερα θα είναι κανονικά στο «Για την παρέα».

Συγκεκριμένα η συνεργάτιδα της εκπομπής Ματίνα Νικολάου έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Δευτέρας, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ξεκουραστήκαμε, ψιλοξεπιαστήκαμε και αύριο για την παρέα».

Στο θέατρο, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει την ερχόμενη Τετάρτη. Τι είπε η Μαρία Σολωμού για το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, συμπρωταγωνίστρια του Μουτσινά στην παράσταση «Βερβερίτσα», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open TV και περιέγραψε ότι ο ηθοποιός παραπονιόταν για φρικτούς πόνους στη μέση και στο διάλειμμα της παράστασης, κατέρρευσε.

Δεν μπορούσε να πατήσει στα πόδια του και έτσι χρειάστηκε να διακόψει την παράσταση.

Ετικέτες: 
2019