Video

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Εκτέλεσαν 42χρονο έξω από το σπίτι του (vid)

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Εκτέλεσαν 42χρονο έξω από το σπίτι του (vid)
Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 42χρονο άνδρα.

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε τη νύχτα της Κυριακής (10/2/19) στο Πανόραμα όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός από την Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για μια “μαφιόζικη” εκτέλεση. Το πτώμα του άντρα εντόπισαν περίοικοι δίπλα στο αυτοκίνητό του, μπροστά στο σπίτι του στην οδό Ιασωνίδου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ το άτομο που τον εκτέλεσε τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Δίπλα στο πτώμα του άντρα βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Όπως γράφει το thestival, αυτήκοοι μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν δυο πυροβολισμούς στις 21:30.

Άμεσα το σημείο αποκλείστηκε από δυνάμεις τις Αστυνομίας, ενώ από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (11/2/19) οι έρευνες από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις έρευνές τους.

Σημειώνεται, ότι εξετάζεται και το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ίσως οδηγήσουν τις Αρχές στον δράστη της μαφιόζικης εκτέλεσης.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του θύματος, προκειμένου να γνωρίζουμε εάν πρόκεται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή οτιδήποτε άλλο.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες αργότερα, στις 3.30 τα ξημερώματα, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης ένα καμένο αυτοκίνητο και εξετάζεται εάν συνδέεται με το μαφιόζικο έγκλημα.

Δείτε παρακάτω  το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το thestival.gr από το σημείο της δολοφονίας:

Πηγή βίντεο: thestival.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments