Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Πριμ 500.000 ευρώ για το πρωτάθλημα

Ιβάν Σαββίδης: Πριμ 500.000 ευρώ για το πρωτάθλημα
Ο Ιβάν Σαββίδης βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και δίνει πριμ 500.000 ευρώ στους επικείμενους πρωταθλητές.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στον… έβδομο ουρανό. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και ο ιδιοκτήτης του είναι έτοιμος να πληρώσει αδρά αυτή την επιτυχία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γραπτός αθλητικός Τύπος ο Ιβάν Σαββίδης δίνει πριμ 500.000 ευρώ στους επικείμενους πρωταθλητές. Ποσό μεγαλύτερο από αυτό που είχε υποσχεθεί πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα. Μπράβο! Σας ευχαριστώ για όλα. Θέλω να σας ζητήσω να συνεχίσετε έτσι και στα άλλα δέκα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», είναι η χαρακτηριστική ατάκα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ιβάν Σαββίδης: «Να γίνουμε το παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες»!

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης έκανε γραπτή δήλωση μία μέρα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Οπως σημειώνει στη γραπτή δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η «μάχη» για τον τίτλο δεν έχει τελειώσει. «Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε.

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό! Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!

Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments