Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Δεν θα αφήσουν έτσι οι ερυθρόλευκοι την «υποδοχή» της Τούμπας

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Δεν θα αφήσουν έτσι οι ερυθρόλευκοι την «υποδοχή» της Τούμπας
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ένταση σημειώθηκε κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ένταση σημειώθηκε κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Δεν δόθηκε συνέχεια μετά το ματς. Δεν έγιναν άλλωστε και δηλώσεις για την «υποδοχή» που επιφύλαξε ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό και τον ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι… ξέχασαν τα γεγονότα. Και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα αφήσουν να περάσει «έτσι» αυτή η ιστορία. Ο τρόπος του ΠΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα που λίγους μήνες πριν τον υποδέχτηκε υποδειγματικά στο γήπεδο Καραϊσκάκης, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του χθες ο ίδιος ο Γιώργος Σαββίδης, όπως αναφέρει το 10.gr.

Και μιας και πιθανότατα δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητό; Δεν εμποδίστηκε μόνο η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εμποδίστηκε η είσοδος ολόκληρης της ομάδας του Ολυμπιακού στον χώρο των αποδυτηρίων.

Υπήρχε ένα «μπλόκο» οπαδών, αστυνομίας, ανθρώπων που δήλωσαν εργαζόμενοι σε εταιρία σεκιούριτι (που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη) και μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ έξω από αυτά, με προφανή στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην άφιξη της αποστολής των Ερυθρόλευκων,σύμφωνα με το 10.gr.

Διόλου τυχαία πως από τη «ζύμωση» αυτή προέκυψαν ύβρεις και προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών. Και φυσικά δεν παραξένεψε και κανέναν πως ο Δικέφαλος επίσημα μετά το τέλος του ματς δεν ζήτησε έστω μια συγνώμη.

Παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί. Η παρουσία οπαδών (προφανώς μη διαπιστευμένοι), η παρουσία των σεκιούριτι δίχως διακριτικά (τα γνωστά γιλέκα που είναι υποχρεωτικά), η στάση της αστυνομίας είναι επιχειρήματα που δεν χωρούν συζήτηση.

Και όλα αυτά με τον Μάκη Γκαγκάτση στον «πυρήνα» αυτής της κατάστασης, σαν ενορχηστρωτής αυτής της παρωδίας. Και με τον Γιώργο Σαββίδη να παρακολουθεί δίχως καμία διάθεση να παρέμβει για να προστατεύει το αυτονόητο. Την αποστολή του Ολυμπιακού. Τις συνθήκες στη Τούμπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ενημερωθεί επίσημα η ΕΛΑΣ για τα περιστατικά ενώ θα ακολουθήσουν και μηνύσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αλλά και συνολικά η αποστολή των Ερυθρόλευκων έγινε στόχος αγνώστων.

Και όλα στο πρόγραμμα «διεξαγωγής» μιας αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας. Και πριν από ένα παιχνίδι που εν πολλοίς θα καθόριζε την τύχη ολόκληρου του φετινού πρωταθλήματος.

Διαβάστε Eπίσης

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Για επίθεση του Λόνγκο στον Μοδέστο φωνάζουν οι «ερυθρόλευκοι»

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αντικείμενα και χουλιγκανισμοί στην άφιξη του Ολυμπιακού

Περισσότερα