Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (13/2/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (13/2/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Τι προβλέψει ο αστρολόγος για σήμερα.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (13/2/19).

Ζώδια Κριός

Ήρθε η ώρα για λίγη εξερεύνηση! Προσκαλέστε το αντικείμενο του πόθου σας και μερικούς φίλους σε ένα νέο στέκι στη γειτονιά σας, ή βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας για μια συναρπαστική αναζήτηση κάποιου καινούργιου μέρους.

Να είστε έτοιμοι για δράση σε διάφορους τομείς!

Ζώδια Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό συνεχώς βιάζεστε και δεν διαφαίνεται ότι θα σταματήσετε τώρα κοντά. Ρίξτε τους ρυθμούς σας όσο είναι καιρός πριν σκορπίσετε. Όλος αυτός ο θόρυβος γύρω σας μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε πολλά όμορφα πράγματα.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα πάρτε έμπνευση για να ολοκληρώσετε τις εργασίες που αναβάλατε εδώ και καιρό. Αυτό περιλαμβάνει και κάποιους κοινωνικούς στόχους για τους οποίους δεν κάνατε τίποτα. Αρχίστε να βάζετε τις προτεραιότητές σας στη σειρά.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (13/2/19)

Ζώδια Καρκίνος

Όταν είστε ενθουσιασμένοι και θέλετε να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα τα συναισθήματα σας είναι ανεξέλεγκτα. Συγκρατηθείτε και προσπαθήστε να μην γίνεστε «κολλητσίδες» στην αρχή. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα υπάρξει άφθονος χρόνος για πάθος.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που θα αλλάξει τη γνώμη σας για ένα θέμα για το οποίο ήσασταν αναποφάσιστοι. Σκεφτείτε πώς σας έπεισαν και χρησιμοποιήστε τις ίδιες τακτικές αργότερα, όταν θα έρθει η σειρά σας να δείξετε σε κάποιον/α μια άλλη προοπτική.

Ζώδια Παρθένος

Είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να βρείτε τον έρωτα; Μπορείτε να εγκαταλείψετε τις προκαταλήψεις σας για το πώς πρέπει να είναι η αδερφή-ψυχή σας; Ξανασκεφτείτε τι χρειάζεστε από έναν/μία σύντροφο, και όχι απλά αυτό που θέλετε.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας με μια καινούργια γνωριμία. Προτείνετε τους ένα χαλαρό ραντεβού για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον σε ένα πιο οικείο περιβάλλον. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα κάποιος φίλος μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ένα ζήτημα που απωθούσατε πολύ καιρό. Ανάλογα με το πόσο χρονικό διάστημα έχει περάσει από τότε που ο φίλος σας αισθάνθηκε αδικημένος, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει. Αντί να ενεργοποιείτε τους αμυντικούς σας μηχανισμούς, δείξτε μεγαλύτερη συμπόνια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (13/2/19)

Ζώδια Τοξότης

Η δημιουργικότητα σας προσελκύει πολύ περισσότερα από μερικούς θαυμαστές. Μην συγκρατείστε. Αφήστε την καλλιτεχνική σας πλευρά να πάρει τον απόλυτο έλεγχο σήμερα. Αν αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει, όλοι θα θέλουν να σας ακολουθήσουν.

Ζώδια Αιγόκερως

Η λέξη-κλειδί της σημερινή μέρας είναι η επιμονή. Συνεχίστε να προσπαθείτε για τον στόχο σας μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Η παραίτηση δεν αποτελεί επιλογή. Αν χρειαστείτε βοήθεια στραφείτε στους φίλους σας.

Ζώδια Υδροχόος

Προς έκπληξή σας ένας φίλος μπορεί να έχει κάτι περισσότερο από πλατωνικά συναισθήματα για εσάς. Να είστε προσεκτικοί για το πώς θα προχωρήσετε. Ακόμη και αν τα συναισθήματα σας δεν είναι αμοιβαία, του οφείλετε εντιμότητα και σεβασμό. Συμπεριφερθείτε με συμπόνοια.

Ζώδια Ιχθύες

Τα κρυφά κίνητρα κάποιου φίλου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σήμερα. Ενώ μπορεί να εκπλαγείτε από την αποκάλυψη, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν τα συναισθήματα του φίλου σας όταν κάνετε σχόλια σχετικά με αυτό. Η συμπαράσταση και η κατανόηση έχουν καθοριστική σημασία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments