Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Λεωνίδας Μίχας και Δημήτρης Κελέκης υποψήφιοι στο συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Λεωνίδας Μίχας και Δημήτρης Κελέκης υποψήφιοι στο συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Δύο νέους υποψήφιους στο συνδυασμό του «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019:  Δύο νέους υποψήφιους στο συνδυασμό του «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Πρόκειται για τον Λεωνίδα Μίχα, ένα «έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής», όπως αναφέρει, και τον «διακεκριμένο επιστήμονα στον κλάδο της Ιατρικής, Δημήτρη Κελέκη, για τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών».

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Μίχας είναι επιχειρηματίας στον κλάδο των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών και, μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Ασπροπύργου, νομαρχιακός σύμβουλος και πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δυτικής Αττικής, ενώ είναι ενεργό στέλεχος, με μακρά θητεία, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Ο Δημήτρης Κελέκης είναι ομότιμος καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής της Μονάδας Απεικονίσεων και Επεμβατικής Ακτινολογίας του Θεραπευτήριο ΙΑΣΩ.

Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στο χώρο της επεμβατικής ακτινολογίας, έργο για το οποίο έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο (Χρυσό Μετάλλιο/ Αμερικανικής Εταιρίας Ακτινολογίας κ.ά.). Ήταν ιδρυτής και επί 20ετίας πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επεμβατικής Ακτινολογίας και, μεταξύ άλλων, υπήρξε δημιουργός του έτους Παιδείας-Δωρεάν Παιδεία.

Σγουρός για το Μάτι: Επιτέλους η κυβέρνηση να κάνει το αυτονόητο

Τη δραστηριοποίηση της Πολιτείας για την αποκατάσταση των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου στο Μάτι, ζητά με ανακοίνωση του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

«Μόνο οργή προκαλεί η πρωτοφανής αδράνεια και η αδιαφορία της πολιτείας να στηρίξει τους κατοίκους στο Μάτι, να ξαναστήσουν τη ζωή τους» σημειώνει ο κ. Σγουρός.

Χαρακτήρισε «αδιανόητο το γεγονός ότι μέχρι σήμερα καμία απολύτως άδεια ανακατασκευής ή επισκευής δεν έχει εκδοθεί στην περιοχή».

Δηλώνει ακόμη ότι θα πράξει ότι μπορεί «για το αυτονόητο.

Να υλοποιηθεί επιτέλους η υποχρέωση της κυβέρνησης να συνδράμει προκειμένου να επουλώσει τις πληγές στην περιοχή και στη ζωή των κατοίκων.

Να ισχύσει ότι έχει ισχύσει για όλες τις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα μέχρι σήμερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments