Lifestyle

Παντελής Παντελίδης μνημόσυνο: Συγκίνηση και θλίψη για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης μνημόσυνο: Συγκίνηση και θλίψη για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή
Παντελής Παντελίδης μνημόσυνο: Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" στην τελετή για τα τρία χρόνια από τον άδικο χαμό του Έλληνα τραγουδιστή.

Παντελής Παντελίδης μνημόσυνο: Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης τελέστηκε το πρωί της Κυριακής το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία γέμισε από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 33 ετών.

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος, μίλησε χαρακτηριστικά για τη θλιβερή επέτειο, τονίζοντας τα εξής:

“Πέρασαν τρία χρόνια με πολλά κλάματα. Πολλές μέρες πολλά κλάματα. Δεν ξεχνιέται και πιστεύω να μη ξεχαστεί ποτέ”.

πηγή: Facebook / Gossip Television Videos

Παντελής Παντελίδης: Βίντεο από το μνημόσυνο

πηγή: Facebook / Info Secondary

Παντελής Παντελίδης: Ο θάνατος του τραγουδιστή

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας· νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ο Παντελίδης κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments