Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Διαιτητικά όργια και σκέψεις της Ρεάλ για αποχώρηση από την ACB (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Διαιτητικά όργια και σκέψεις της Ρεάλ για αποχώρηση από την ACB (vids)
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν χθες βράδυ στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στο μπάσκετ από τους διαιτητές. Αδικημένες και οι δύο ομάδες, νικήτρια με καλάθι που δεν έπρεπε να μετρήσει η Μπάρτσα, σκέψεις αποχώρησης από τη Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το Κύπελλο Ισπανίας μπάσκετ, αλλά τα όσα συνέβησαν στα 20 δευτερόλεπτα της παράτασης θα τα θυμόμαστε για καιρό.

Και ήδη έχουν σηκώσει θύελλα συζητήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται ακόμα και την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα, μετά το καλάθι που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ένα καλάθι που χάρισε στην Μπαρτσελόνα το Κύπελλο, με τους διαιτητές μάλιστα να το βλέπουν στο instant replay και να παίρνουν λάθος απόφαση! Λίγο νωρίτερα, βέβαια, με το σκορ στο 92-90 υπέρ της Μπαρτσελόνα, οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια σε οφθαλμοφανές φάουλ του Ράντολφ πάνω στον Σίνγκλετον, ενώ ο τελευταίος ήταν έτοιμος να καρφώσει και να τελειώσει το ματς.

Δείτε το… μπουνίδι του Ράντολφ στον Σίνγκλετον στο 1’19”, με τους διαιτητές να μη δίνουν φάουλ:

Κι εδώ τη φάση που έκρινε το ματς, με το καλάθι που κακώς μέτρησε και χάρισε το τρόπαιο στην Μπαρτσελόνα:

Το φινάλε του αγώνα, λοιπόν, έκανε τους παίκτες και τους ανθρώπους της Ρεάλ να βράζουν με τη διαιτησία την οποία θεωρούν υπεύθυνη για το χαμένο τρόπαιο, ενώ και στον περσινό τελικό η «βασίλισσα» είχε ξανά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα η Ρεάλ ζητάει από την ACB να προβεί σε δήλωση που θα αναγνωρίζει το λάθος των διαιτητών στην τελευταία φάση, ωστόσο αν δεν συμβεί αυτό τότε οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να φτάσουν στα άκρα.

Συγκεκριμένα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα συζητήσει με τους συνεργάτες του το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ACB!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments