Αθλητισμός

FA Cup: Η κλήρωση των προημιτελικών

FA Cup: Η κλήρωση των προημιτελικών
FA Cup: Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα.

FA Cup: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» της Τσέλσι και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του κυπέλλου Αγγλίας, όπου με τη «συμπολίτισσα» της, Σίτι, είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στην κλήρωση για τη φάση των «8» αποφεύχθηκε το ντέρμπι του Μάντσεστερ, καθώς η Σίτι θα παίξει εκτός με τη Σουόνσι και η Γιουνάιτεντ θα φιλοξενηθεί από τη Γουλβς.

Oι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 15-8 Μαρτίου.

FA Cup: Τα ζευγάρια της κλήρωσης:

Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι

Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας

Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μίλγουολ-Μπράιτον

FA Cup: Μεγάλη πρόκριση η Γιουνάιτεντ μέσα στο “Στάμφορντ Μπριτζ”

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνήλθε άμεσα από το «χαστούκι» που δέχτηκε στο «Ολντ Τράφορντ» από την Παρί Σεν Ζερμέν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Champions League.

Οι «μπέμπηδες» του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ επιβλήθηκαν με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου με τη «συμπολίτισσα», Σίτι, είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ερέρα στο 31΄ και ο Πογκμπά στο 45΄ έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων», απέναντι στην Τσέλσι, που προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη επί της Μάλμε (2-1) στους «32» του Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments